Yılan hikayesi yanında az kalır! Suphiye Orancı'nın büyük kızı Songül de babasını arıyor

İki kızının babasının Metin Akpınar olduğu ortaya çıkan, bir kızının babasının da Uğur Dündar olduğu iddia edilen Suphiye Orancı'nın büyük kızı da hukuk savaşına hazırlanıyor. Orancı’nın dördüncü kızı Songül'ün babalık davası açmak için hazırlıklarını sürdürdüğü ileri sürüldü.

Türkiye gündemini sarsan Suphiye Oran ve kızları, geçmişin tüm karanlık sırlarını bir bir ortaya dökmeye devam ediyor. Son olarak Metin Akpınar'ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasıyla hukuk savaşına devam ederken "Ablamın babası da ünlü gazeteci" sözleriyle yeni bir krizin fitilini ateşlemişti.

Duygu Nebioğlu

Duygu Nebioğlu

Bahsi geçen gazetecinin Uğur Dündar olduğu ifade edilirken Dilara Gülatan'ın daha önce Dündar'la iletişim kurduğu ve DNA testi yaptırdıkları ortaya çıktı.

Uğur Dündar ve Dilara Gülatan

Uğur Dündar ve Dilara Gülatan

Ancak Dündar'ın DNA testi sırasında 5 kuralı ihlal ettiği belirlendi ve dava süreci yeniden başladı. Bir yandan yayın yasağı bir yandan çarpıcı açıklamaların havada uçuştuğu krize bir yenisi daha eklendi.

Orancı’nın dördüncü kızı olan abla Songül de babasını aramaya karar verdi. Ailede Songül’ün babası olarak "Erol" isimli bir kişiden bahsedilirken Songül’ün de babalık davası açacağı ortaya çıktı.

FERDİ ÖZBEĞEN İDDİASI DOĞRU MU?

Şarkıcı ve yazar Onur Akay, daha önce yaptığı bir açıklamada Suphiye Orancı’nın büyük kızının babasının, rahmetli şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu iddia etmişti. 

Ferdi Özbeğen

Ferdi Özbeğen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Halk oyunları öğretmeninden engelleri aşan hareket! Öğrencisiyle erik dalı oynadı

Uğur Dündar'ın korktuğu başına gelmiş! Yıllar önce verdiği röportaj ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Dündar'ın korktuğu başına gelmiş! Yıllar önce verdiği röportaj ortaya çıktı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Mustafa ÇAĞLAYAN 1 hafta önce

Ahlaksız, edepsizler.

Toplam 1 beğeni

Kavaklı 1 hafta önce

Mevlam Kudreti.. Bu şeref yoksunu sana inanmayan kullarını ne güzel hale getirdin. Herşeyi gören ve bilen tek sensin. ALLAHIM. Kudretine sual olunmaz. Kibirlenen bu kullarını sen affet yarabbim.

Toplam 1 beğeni

Hakikat 1 hafta önce

Bunlara hiç yorum yazan yok bir müslüman kadin olsaydı chpliler yeryüzünden gökyüzüne kadar islama hakaret ederlerdi

Toplam 1 beğeni

nurı 1 hafta önce

yav bu kadında pes

misafir 1 hafta önce

çağdaşlık...

Yorumların Tümünü Okuyun