Uğur Dündar'ın korktuğu başına gelmiş! Yıllar önce verdiği röportaj ortaya çıktı

Suphiye Orancı'nın terk ettiği çocuklarından biri olan Dilara G., babasının Uğur Dündar olduğunu iddia ederek Dündar'a babalık davası açmıştı. Mahkeme süreci devam ederken Uğur Dündar'ın yıllar önce verdiği bir röportaj ortaya çıktı. Kafaları karıştıran röportaj, 'acaba Uğur Dündar gerçekleri en başından biliyor muydu' diye düşündürdü.

Dilara G.'nin açtığı babalık davası kapsamında DNA örnekleri incelenmiş ve sonuç negatif çıkmıştı. Ancak raporda yapılan ihmaller nedeniyle Adli Tıp Kurumu'nun verdiği rapora itiraz edilmişti. Testin usulüne uygun bir şekilde yeniden yapılması beklenirken yeni bir gelişme ortalığı karıştırdı. 12 Ocak 1986'da doğan Dilara G.'nin annesi Suphiye Orancı hamileyken Uğur Dündar'ın 24 Nisan 1985 tarihinde Posta Gazetesi'ne verdiği röportaj ortaya çıktı. Dündar'ın röportajda söyledikleri kafaları karıştırdı.

Uğur Dündar babalık davası

Uğur Dündar babalık davası

UĞUR DÜNDAR'IN KORKTUĞU BAŞINA GELMİŞ

Ünlüler çevresinde bulunmaya çalışan ve evlilik dışı 4 çocuk dünyaya getiren Suphiye Orancı'nın Metin Akpınar'dan ikizleri olduğu ortaya çıkmıştı. Ardından ikizlerin ablası Dilara G.'nin babasının da Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. 2 yaşındayken yetiştirme yurduna verilen genç kadın, ardından bir aile tarafından evlat edinilmişti. Şimdi ise muhasebeci olan Dilara G., Uğur Dündar'a babalık davası açtı. 2022 yılında açılan davada gizlilik kararı olduğundan taraflar bir açıklama yapmamıştı. Ancak Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bu durumu ifşa etti. Dündar'ın yıllar öncesinde söylediği sözler ise 'acaba Uğur Dündar gerçekleri en başından biliyor muydu' diye düşündürdü.

Uğur Dündar 24 Nisan 1985 tarihli röportajı

Uğur Dündar 24 Nisan 1985 tarihli röportajı

YILLAR ÖNCE SÖYLEMİŞ

Dilara 12 Ocak 1986'da dünyaya geldi. Uğur Dündar'ın 24 Nisan 1985 tarihinde Posta Gazetesi'ne verdiği röportaj kafaları karıştırdı. Röportajda "Mazbut bir hayatım var" diyen Dündar'ın, "Günün birinde bir kadının kucağında çocuğu ile çıkıp 'Uğur beni iğfal etti' diyeceğinden korkuyorum" dediği görüldü. Ayrıca tanımadığı kadınların onu sürekli rahatsız etmesinden bıktığını dile getiren Dündar, "Artık rahatsız oluyorum. Beni rahat bıraksınlar. Benim için evlilik ciddi bir olaydır" demedi dikkatleri çekti.

Yılan hikayesi yanında az kalır! Suphiye Orancı'nın büyük kızı Songül de babasını arıyor

İLİŞKİLİ HABER

Yılan hikayesi yanında az kalır! Suphiye Orancı'nın büyük kızı Songül de babasını arıyor

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

Hakan 1 hafta önce

Kaldı iki kişi iki kızın babası bulundu bakalım diyer ikisinin babası kimler kimler. Çıkacak

selim 1 hafta önce

ugur dundar israil ve ingilz adina calisan bir ajandir

Bilen 1 hafta önce

Bir türk atasözü: insan sevdiğini de ektiği tarlayı da iyi bilir.

ramazan arıcı 1 hafta önce

toplumda saygın kişi olarak tanınan bir çok kişilerin geçmişleri, şöhret vaadiyle kandırdıkları ve hayatlarını rezil edip terk etikleri insanlarla dolu. ama gerçeklerin daima ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. çoğumuzun geçmişte hataları vardır, asıl olan bundan sonra nasıl davranacağımızdır. hayatlarını karıştırdığımız insanlara sahip çıkabilmek büyük erdemdir.

salih kırbaş 1 hafta önce

Toplumda akıl veren, bay bir bilen gibi konuşup her haltı yiyenler zamanla ortaya çıktıkça yüzleri dahi kızarmıyor... çünkü bunlar aynı zamanda" kemalist".

Yorumların Tümünü Okuyun