TRT Müzik yepyeni programlarını izleyiciyle buluşturacak!

TRT Müzik’te, müzikseverlerin her hafta heyecanla bekleyeceği yepyeni programlar başlıyor. Uzun bir aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanan Murat Kekilli, “Murat Kekilli ile Rock Eli” programıyla TRT Müzik ekranlarında olacak.

TRT Müzik iddialı yeni yapımlarıyla seyirciye müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor. Murat Kekilli kendisini özlemle bekleyen hayranlarıyla TRT Müzik ekranlarında, “Murat Kekilli ile Rock Eli” programında buluşacak. Türk Halk Müziği’ne yeni bir soluk katan sanatçıların konuk olduğu "Yedi İklim" programı, yeni bölümleriyle ekranlardan evlere türkü ziyafeti sunmaya devam edecek.

Murat Kekilli ile Rock Eli TRT Müzik’te başlıyor

Murat Kekilli ile Rock Eli TRT Müzik’te başlıyor

"MURT KEKİLLİ İLE ROCK ELİ" TRT MÜZİK'TE BAŞLIYIR

Anadolu’nun kadim türkülerini rock müzikle buluşturacak olan “Murat Kekilli ile Rock Eli”, TRT Müzik izleyicilerini görkemli bir müzik yolculuğuna davet ediyor. Programın yarın akşam ekranlara gelecek ilk bölümüne, Della Miles konuk olacak. Dünyaca ünlü pek çok ismin vokalistliğini yapan Della Miles, özel sesi ve özgün yorumu ile izleyenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Murat Kekilli ve Della Miles’in yapacağı düetlerse tüm haftaya damga vuracak.

Her hafta ünlü bir ismi ağılanacağı “Murat Kekilli ile Rock Eli”, yarın akşam saat 22.45’te TRT Müzik’te.

yedi iklim

yedi iklim

"YEDİ İKLİM'DE" TOKAT TÜRKÜLERİ

Türkü dostlarını türkülerin dilinde buluşturan "Yedi İklim", Türk Halk Müziği’ne yeni bir soluk katan sanatçıları TRT Müzik ekranlarında izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Sevilen sanatçılar İsmail Çakır ve Fındık Buse Katılmış’ın konuk olacağı programda, Tokat türküleri seslendirilecek.

Türk Halk Müziği’ne yeni bir soluk katan sanatçıların konuk olduğu “Yedi İklim”, 15 Mayıs Pazar saat 20.45’te TRT Müzik’te.

Ezgi Mola'dan bir iyi bir kötü haber! Hayranlarını şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola'dan bir iyi bir kötü haber! Hayranlarını şaşırttı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0