Ahmet Mümtaz Taylan kızı üniversiteden mezun oldu!

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın ABD'de eğitim gören kızı Ayşe Dilan, mezun oldu. Ünlü oyuncu mutluluğu sosyal medya hesabından paylaştı.

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan (56), büyük bir gurur yaşadı. Taylan'ın kızı Ayşe Dilan Taylan, ABD'de bulunan Ringling Sanat ve Tasarım Koleji'nden mezun oldu.

"MUTLULUĞU TARİF ETMEK ÇOK ZOR"

Kızının mezuniyet törenine katılan Ahmet Mümtaz Taylan, duygularını "Mutluluğu tarif etmek çok zor bazen. Misal şu an perişan mutluyum!" sözleriyle ifade etti.

Ahmet Mümtaz Taylan

Ahmet Mümtaz Taylan

Ahmet Mümtaz Taylan'ın kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşımına tebrik mesajları yağdı. Taylan'ın gönderisine; Kaan Yıldırım, Mert Fırat, Damla Sönmez, Gonca Vuslateri, Devrim Yakut, Ayçin İnci, Suzan Kardeş ve Hazal Subaşı gibi ünlü isimler yorum yaptı.

Esra Erol'a en anlamlı hediye! Hayranları adına su kuyusu açtırdı

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'a en anlamlı hediye! Hayranları adına su kuyusu açtırdı
Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Grey'den herkesi şaşkınlığa uğratan itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Grey'den herkesi şaşkınlığa uğratan itiraf!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Lala paşa 1 yıl önce

Ve bir devsirme daha kazandı köhne türkiye...

Akleden 1 yıl önce

bayağı bir gelişme var siz de artık gezicilerin reklamını da yapmaya başladınız NERDEN NEREYE