Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Grey'den herkesi şaşkınlığa uğratan itiraf!

Sinema dünyasının bir dönemine damga vuran ünlü oyuncu Jennifer Grey, yıllar sora beklenmedik bir itirafta bulundu. Katıldığı bir programda açıklamasını yapan Grey, dönemin en ünlü iki aktörüyle aynı ay içerisinde nişanlanıp ayrıldığını belirtti.

Bir dönemin sinema salonlarını dolduran ve hafızalara kazınan 1984 yılında çıkardığı filmlerle Jennifer Grey, oyunculuktaki performansıyla adından sıça bahsettirmişti. Ünlü oyuncu Grey katıldığı bir programda çarpıcı itiraflarda bulundu. Son olarak, anılarını kaleme aldığı "Out of the Corner" adlı kitabıyla gündemde olan 62 yaşındaki Grey, genç meslektaşı Drew Barrymore'un sohbet programına konuk oldu.

jennifer grey

jennifer grey

"SORUN BENDE"

Başarılı oyuncu Grey, 1989 yılında sadece bir ay içerisinde yine kendisi gibi dönemin genç aktörlerinden olan Matthew Broderick ve Johnny Depp ile nişanlandığını itiraf etti. Grey, aradan geçen bunca zamanın ardından bu olup bitene baktığında "kendisinde bir sorun olduğunu" gördüğünü söyledi.

jennifer grey

jennifer grey

"TANRI KURTARDI"

Jennifer Grey "Matthew Broderick ve Johnny Depp ile aynı ay nişanlandım. Bu da benimle ilgili bir sorun olduğunun göstergesi" olarak açıkladı. Önce Matthew Broderick (yukarıda) ile nişanlanıp ayrıldığını sonra da Johnny Depp ile nişanlandığını anlatan Grey o zaman "Tanrı beni kötü bir durumdan kurtardı" düşüncesine kapıldığını anlattı.

 

johnyy depp

johnyy depp

matthew broderick

matthew broderick

Ahmet Mümtaz Taylan kızı üniversiteden mezun oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Mümtaz Taylan kızı üniversiteden mezun oldu!

BİR YORUM YAPIN 0