Şarkıcı Marc Anthony kainatın ikinci en güzel kızı Nadia Ferreira ile nişanlandı!

Jennifer Lopez'in eski eşi şarkıcı Marc Antony, kainat ikinci en güzel kızı olan Paraguaylı model Nadia Ferreira ile nişanlandı. Bu haberin Jennifer Lopez'in eski eşi ile bir araya gelmesinden sonra olması ise kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

53 yaşındaki şarkıcı Marc Antony, Jennifer Lopez ile olan evliliğinden ikiz çocuklarına babalık yapıyor. Geçtiğimiz günlerde 23 yaşındaki kainatın ikinci en güzel kızı Paraguaylı model Nadia Ferreira ile nişanlanması gündeme bomba gibi düştü. Arada 30 yaş farkın olması ile Jennfier Lopez'in geçtiğimiz günlerde eski eşiyle tekrar nişanlanmasının ardından arada "Nispet mi var" sorusunu oluşturdu.

Jennifer Lopez 18 yıl sonra yeniden nişanlandı!İLİŞKİLİ HABERJennifer Lopez 18 yıl sonra yeniden nişanlandı!

marc antony ve nadia ferreira

marc antony ve nadia ferreira

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

İlişkilerine hızlı başlayan ve ani kararla nişanlanan çift Antony ve Ferreira arasında hızlı bir evlilik haberi de beklentiler arasında yerini koruyor. Çift, ilişkilerini ilk kez iki ay önce bir Instagram paylaşımı aracılığıyla duyurmuştu. Sonra da Nadia Ferreira, yine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda iri taşlı yüzüğünün de fotoğraflarına sayfasında yer vermişti.

nadia ferreira paylaşımı

nadia ferreira paylaşımı

PAHALI YÜZÜK GÖSTERİSİ

Ferreira'nın parmağındaki iri taşlı nişan yüzüğü de bu şekilde ilk kez kamuoyu karşısına çıkmış oldu. Mutlu haberi doğruladıkları gece çift, yakın dostlarıyla birlikte bir gece kulübünde kutlama yaptı. Ferreira'ya aldığı 10 karatlık yüzüğünün 500 bin dolar fiyat karşılığı olduğu ortaya çıktı.

marc antony konseri

marc antony konseri

Survivor Nisa Bölükbaşı'yı ağlatan hastalığı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Nisa Bölükbaşı'yı ağlatan hastalığı ortaya çıktı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0