Gelin ve damat kendisini ateşe verdi! Düğüne gelen misafirler şok geçirdi

Filmlerde ve dizilerde dublör olarak rol alan Gabe ve Ambry Jessop çifti evlenmeye karar verdiklerinde sıradışı düğünleriyle sosyal medyada gündem oldu. Düğün alanındaki ilk yürüyüşleri sırasında konfetilerin sıkıcı olduğunu düşünen çift birbirlerini yaktı. Gelen konukların şaşkın bakışları altında alevler içinde düğün alanına gelen çiftin videosu kısa sürede 15.2 milyon izlenmeye ulaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son günlerde birçok kullanıcı tarafından sıra dışı videolarla gündem olan TikTok uygulamasında bir ilke imza atıldı. TikTok’ta Russ Powell isimli bir kullanıcı tarafından paylaşılan TikTok videosunda sıradışı gelin ve damat konukların yüreklerini ağza getiren bir gösteriye imza attı. Her ikisi de dublör olarak çalışan gelin ve damat kendi yeteneklerini sergilemek için alevlerin arasında düğün mekanına geldi.

gelin ve damat birbirini yaktı

gelin ve damat birbirini yaktı

Kısa sürede alevlerin bütün sırtını kapladığı gelin ve damat konukların önünde diz çökerek yangın söndürme tüpünü bekledi. Powell isimli kullanıcı, viral olan görüntüleri “Ambyr & Gabe sette tanıştı. Düğün çıkışları maytaplarının sıkıcılığını gösterdiler” notuyla paylaştı.

GELİN DAMAT BİRBİRİNİ YAKTI KONUKLAR İZLEDİ

Kullanıcıların bir bölüm gelin ve damadın ilginç çıkışını Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson'ın benzer şekilde ateşe verildiği The Hunger Games filmine benzetti.

Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu çiftin hareketini tehlikeli bulduklarını söylerken diğer bir kısım ise ikilinin güvenlik önlemlerine dikkat çekti.

gelin ve damat birbirini yaktı

gelin ve damat birbirini yaktı

Kardeşlerim dizisinde sürpriz ayrılık kararı! Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim dizisinde sürpriz ayrılık kararı! Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0