Kardeşlerim dizisinde sürpriz ayrılık kararı! Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu?

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de yeni sezonda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yayınlanan son fragmanda dizide Doruk olarak yer alan Onur Seyit Yaran'ın ayrıldığı görüldü.

Yaz sezonun gelmesiyle ekranlara kısa süreliğine bir ara veren "Kardeşlerim" dizisi 9 Eylül'de 4. sezonuyla ekranlara dönüş yaptı. Büyük ilgiyle takip edilen dizinin yayınlanan son bölümünde izleyenleri şaşkınlığa uğratan bir sahne yaşandı. Dizide, genç oyuncu Onur Seyit Yaran'ın oynadığı Doruk karakterinin ölüm sahnesi herkesi kafalarda soru işareti bıraktı. Bölümü izleyenler "Kardeşlerim Doruk öldü mü? Kardeşlerim dizisinden Onur Seyit Yaran ayrıldı mı?" sorusunu araştırmaya başladı. Peki Kardeşlerim'in Doruk'u diziden ayrılıyor mu? Yeni sezonda yer alacak mı? İşte cevabı...

Kardeşlerim dizisi Onur Seyit Yaran

Kardeşlerim dizisi Onur Seyit Yaran

Onur Seyit YaranİLİŞKİLİ HABEROnur Seyit Yaran'dan çarpıcı açıklamalar! Kardeşlerim dizisinin yıldızı...

ONUR SEYİT YARAN DİZİDEN AYRILDI MI?

Dizinin başrollerinden olan genç oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden set arkasından art arda kareler paylaşarak yazdığı not ile diziye veda edeceğini duyurdu. Yaran paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sanirim hayatimda ilk kez instagram postu aciklamasini dudaklarim titreyerek yaziyorum.

Oncelikle 3 yil boyunca icerisinde bulundugum projede emegi gecen herkese sevgiler.

Sevgili Set emekcisi abilerim,ablalarim,arkadaslarim;

Yurumelerimden kosmalarima kadar kahrimi cektiniz, yanimda oldunuz. Bu hikaye bizim icin buraya kadardi, ama eminim siz kamera arkasindaki dostlarimla, kariyerim boyunca sikca karsilasacagim. Gelecekte karsilastigimiz zaman, ilk günkü gibi, adimin ve imzamin oldugu heryerde, yalnizca hakkin ve adaletin yaninda olacagima soz veriyorum. Sizler icin elinden gelenin fazlasini yapacak bir Onur kardesiniz yaninizda. Daima.

Sevgili canim destekcilerim;

Her zaman en onde oldunuz, en iyisi oldunuz ve en guzelini yaptiniz, sizlerin sevgisini haketmek hayatim boyunca beni sansli kilacak kazanclardan biri. Yepyeni hikayelerde, bambaska heyecanlarda ve gunesli yarinlarda bulusmak uzere, ben sizlerden Raziyim, hakkinizi helal edin tesekkurler...

Sevgili guzeller guzeli suyum burcum yazgim coskunum, bunun bizim icin bir son olmadigina ikinci adimin seyit oldugu kadar eminim. Burada gecirdigim sure icersinde, cephede beni bir an bile yalniz birakmadigin, sirt sirta, iyi ve kotu gunde, dosta dusmana karsi hep yanimda oldugun icin tesekkur ederim. Senle ben Turk televizyonlarinda en buyuk odul torenlerinde, en buyuk reklam projelerinde ve en kiymetli gazete dergilerde, bulundugumuz kurumlarin bayragini beraber tasidik, ASIL ve MERTCE. bu sureci seninle beraber gecirmek benim icin bir serefti, kariyerlerimizde omur boyu bizi aydinlatacak atesi beraber yaktik. Bu atesin izinde daima birbirimize yakisir ve layik olacagimiza eminim. peri masali hikayemizin tozlari bizlere her zaman dogru yolu buldursun insallah.

Simdi kisik sesle soyleyecegim, umarim ucak gecer, duyulmaz...

dorukatakuloffline"

Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinde ayrılıyor mu

Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinde ayrılıyor mu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fatih Terim'den Reynmen'e uçakta tavsiye! "Sıkıştığın zaman sat"

Gelin ve damat kendisini ateşe verdi! Düğüne gelen misafirler şok geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Gelin ve damat kendisini ateşe verdi! Düğüne gelen misafirler şok geçirdi
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

envre 7 ay önce

niyeyse tadında bırakılmıyor.