Onur Seyit Yaran'dan çarpıcı açıklamalar! Kardeşlerim dizisinin yıldızı...

2016 yılında Best Model of Turkey'de birinci olan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran İspanya'da yayınlanan bir dergiye konuk oldu. Ünlü oyuncu en büyük hedefinin dünya çapında işlerde rol almak olduğunu söyledi. İşte tüm detaylar...

Geçtiğimiz yıl ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisinde 'Doruk' karakterine hayat veren sevilen oyuncu Onur Seyit Yaran, fotoğraf çekimi için İspanya'da bir magazin dergisine konuk oldu. Yoğun ilgiyle karşılanan Yaran, meslek hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisi

Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisi

Kardeşlerim dizisinde koronavirüs alarmı! Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak...İLİŞKİLİ HABERKardeşlerim dizisinde koronavirüs alarmı! Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak...

"GURUR DUYUYORUM"

İspanya'da bulunduğu sırada Semana adlı bir magazin dergisine konuşan ünlü oyuncu, kariyerini nasıl şekillendirmek istediği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Onur Seyit Yaran İspanyada bir dergiye konuştu

Onur Seyit Yaran İspanyada bir dergiye konuştu

En büyük hedefinin dünya çapında projelerde yer almak istediğini söyleyen Yaran, "Kardeşlerim' gibi dünya çapında büyük üne sahip bir dizide yer almak kariyerimin en önemli ve en özel işlerinden biri oldu. Böyle bir projede yer aldığım için gerçekten gurur duyuyor, karşıma çıkacak yeni yolculukları heyecanla bekliyorum. Burada gerçekleştirdiğimiz fotoğraf çekimlerinde İspanyol hayranlarımın içten ve yoğun ilgisini görmek beni çok mutlu etti. Onlardan zaten sıklıkla mesaj alıyor, ülkelerine gelmemi ne kadar çok istediklerini biliyordum. Enerjileri ve sıcakkanlı yapılarıyla da tüm hayranlarım arasında şimdiden özel bir yer edindiler" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı

Drake'den hayranlarını üzen haber! Turne iptal edildi...

İLİŞKİLİ HABER

Drake'den hayranlarını üzen haber! Turne iptal edildi...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0