Deniz Akkaya’ya hakim karşısına çıktı! Büyük şok: Hakkım olan parayı eksik yatırdı

Deniz Akkaya eski menajeri Merih Yılmaz’ı, kendisine borcu olduğunu iddia ederek, yanında bulunan 5 kişiyle birlikte darp ettirip zorla aracına el koydu. Deniz Akkaya ve 5 kişi hakkında 10.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Hakim karşısına çıkan Akkaya, "Merih Yılmaz'ın hakkım olan parayı eksik yatırdığını öğrendim." dedi

Son dönemde söylemleriyle çıkışlarıyla olay olan ünlü manken Deniz Akkaya hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Deniz Akkaya eski menajeri Merih Yılmaz'ı kendisine borcu olduğunu iddia ederek yanında bulunan 5 kişiyle birlikte darp etti ve zorla aracına el koydu. Hakim karşısına çıkan Akkaya "Merih Yılmaz'ın hakkım olan parayı eksik yatırdığını öğrendim. Parası olmadığını, borcunu arabasıyla ödeyeceğini söyledi. Aracı üzerime almak için gittiğimizde, bu süreç yaşandı" dedi

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Deniz Akkaya ve 4 sanık katıldı. Akkaya'nın avukatı, gizli duruşma talebinde bulundu. Mahkeme talebi reddetti.

deniz akkayaya 10 yıl hapis istemi

deniz akkayaya 10 yıl hapis istemi

BORÇ ALIP GERİ ÖDEMEDİ

İddiaya göre Yılmaz da 70 bin lira parayı bularak Deniz Akkaya'nın avukatı Merih Erkul'a teslim etti. Deniz Akkaya bu kez menajeri Merih Yılmaz'ı arayarak avukatının ofisinde toplantı düzenleneceğini kendisinin de katılmasını istedi. Yılmaz, arkadaşı Bilal Gülmez ile Beyoğlu'nda bulunan ofise aracıyla geldi. Merih Yılmaz avukatın ofisinde Deniz Akkaya'nın tepkisiyle karşılaştı.

Merih Yılmaz avukatın ofisine çıktığında Deniz Akkaya tarafından yine iddiaya göre haksız kazanç elde ettiği için borçlu olduğu tepkisiyle karşılaştı.

ZORLA VEKALET İŞLEMİ

Ofiste bulunan Erdi T., ve Uğur Kemal S., Merih Yılmaz'ı darp etmeye başladı. Bu sırada Deniz Akkaya, kendisine toplamda 200 bin lira borcu olduğunu bunun 70 bin liralık kısmını ödediğini kalan 130 bin lirayı da ödemesini belirtti.

Oğuzhan M., ve adamları Merih Yılmaz'dan borcuna karşılık aracını vermelerini istedi. Vekalet işleminin ardından Merih Yılmaz'a Deniz Akkaya'nın kendisine bir borcu olmadığı yazan bir metin imzalatıldı. Başına gelen olayların ardından Gasp Büro Amirliği'nin yolunu tuttu.

10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda Deniz Akkaya ve beraberindeki 5 şüpheli hakkında 'Hukuki Alacağını Tahsil Etmek Amacıyla Yağma Yapmak', 'Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçları kapsamında iddianame düzenlendi. 10.5 yıla kadar hapisleri istenen 5 şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanma kararı aldı! 2 milyon TL'yi paylaşıp

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanma kararı aldı! 2 milyon TL'yi paylaşıp
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kacarova 1 yıl önce

Süpper olmuş,adaletin kestiği parmak acımaz.Paraları var diye her hareketi yapabileceklerini zanediyorlar