Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanma kararı aldı! 2 milyon TL'yi paylaşıp

Pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Zeynep Bastık 1 yıldır evli olduğu Tolga Akış ile boşanma kararı aldı. Bastık, reklam işinden aldığı 2 milyon TL'yi boşanacağı eşi Tolga Akış ile paylaşıp daha sonra vermeyeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında nikah masasına oturan Zeynep Bastık ve menajer Tolga Akış şaşırtan haber geldi. Çift anlaşmalı olacak boşanacakları yönünde çıkan haberlere sosyal medyadan doğruladı.

zeynep bastık boşanıyor

zeynep bastık boşanıyor

"EVLİLİK İŞİNİ ÇOK BECEREMEDİK"

Akış, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı. Ayrılık söylentilerini doğrulayan Tolga Akış, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

"Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno'cuğum..."

"AİLE KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bastık ise, "Çıkan boşanma haberleri ile ilgili... Tolga, benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki; 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!" açıklamasını yaptı.

zeynep bastık

zeynep bastık

Zeynep Bastık, evliliği bitirmek konusunda eşiyle anlaşmaya vardıktan sonra birlikte yaşadıkları Levent’teki evden ayrıldı ve kendine Ulus’ta yeni bir daire kiraladı. Evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenildi.

2 MİLYON TL'Yİ BÖLÜP PAY VEMEYECEK

Yapılan iddialara göre; Zeynep Bastık boşanacağı menajer eşi Tolga Akkış ile anlaşma yaptı. Takvim'in haberine göre; Zeynep Bastık, son olarak bir GSM firmasının reklamından aldığı 2 milyon TL'den Akış'a payını verecek. Daha sonra ise Bastık kendi yoluna gidecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hakan Ural isyan etti: Erdoğan'ı sevdiğim için bana karşı bir tavır var

Deniz Akkaya’ya hakim karşısına çıktı! Büyük şok: Hakkım olan parayı eksik yatırdı

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Akkaya’ya hakim karşısına çıktı! Büyük şok: Hakkım olan parayı eksik yatırdı
Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu Selahattin Bel ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu Selahattin Bel ölümden döndü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0