Kerem Bürsin Influencer'ları topa tuttu: Duyarsız ve sorumsuzlar!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün katıldığı bir etkinlikte iklim değişikliği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Influencer'ların bu konuda sorumsuz olduğuna işaret eden ünlü oyuncunun açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Son olarak "Sen Çal Kapımı" dizisiyle büyük beğeni toplayan oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün Maslak'ta gerçekleştirilen Art&Tech for Good Summıt 2022 'Yuvamız Dünya İçin Bir Gün Artık Bugün' etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Dünyayı tehdit eden iklim krizine dikkat çeken ünlü oyuncu Influencer'ları hedef aldı.

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

"BU KONUDA SORUMSUZ VE DUYARSIZLAR"

Influencer'ların iklim değişikliği konusunda sorumsuz davrandığını dile getiren Bürsin, bu konuda duyarlı olmadıklarını ifade etti. "Toplasan 3 pantolonum vardır. Takım elbiseleri sayarsak 6 falandır. Benim en eski tişörtüm 18 senelik" diyen ünlü oyuncu "Son 5 senedir hayatımızda bu influencer terimi var. Şahsen ben çok negatif görüyorum. Yani bu tarz sorunlara destek olmayıp krizi körüklemeye devam ediyorlar. Biraz daha pozitif anlamda influencer olabilmek gerekiyor. Mesela "Bende bir tişört var, 15 senedir onu giyiyorum" diyebilmek. Influencerlar'ın iklim krizine karşı markalara diretmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin iklim değişikliği Influencer

Kerem Bürsin iklim değişikliği Influencer

Yozgat'ta ölümlü kazaya karışmıştı! Milli güreşçi Rıza Kayaalp ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Yozgat'ta ölümlü kazaya karışmıştı! Milli güreşçi Rıza Kayaalp ilk kez konuştu
Burcu Özberk'ten sevenlerini üzen açıklama! Oyunculuğu mu bırakıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk'ten sevenlerini üzen açıklama! Oyunculuğu mu bırakıyor?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0