Yozgat'ta ölümlü kazaya karışmıştı! Milli güreşçi Rıza Kayaalp ilk kez konuştu

Yozgat'ta bir kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasına karıştıktan sonra gözaltına alınan Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, hakim karşısına çıktı.

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp'in adı geçtiğimiz gün korkunç bir olaya karıştı. Sivas-Yozgat karayolu üzerinde trafik kazası yapan milli güreşçi, karşıya geçmek isteyen Ertuğrul Dolgunyürek’e çarptı ve yola savrulan adam arkadan gelen Necmi Şahin yönetimindeki Tır'ın da çarpmasıyla hayatını kaybetti. Kazanın ardında Şahin ve Kayaalp gözaltına alınmıştı.

Rıza Kayaalpin Yozgatta yaptığı kazada 1 kişi öldü

Rıza Kayaalpin Yozgatta yaptığı kazada 1 kişi öldü

RIZA KAYAALP SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Bugün adliyeye sevk edilen milli güreşçi hakim karşısına çıktı. Mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kayaalp, adliye çıkışı ilk kez konuştu. Çok üzgün olduğunu söyleyen Kayaalp, "Çok üzücü, istenmeyen bir olay yaşandı. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Rıza Kayaalp adliye çıkışı ilk kez konuştu

Rıza Kayaalp adliye çıkışı ilk kez konuştu

Kayaalp, avukatları aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada ise şöyle konuştu:

"Hadise, Yozgat-Sivas karayolunda tüm trafik tedbir ve kurallarına uyarak seyir halinde iken merhumun kontrolsüz bir biçimde karanlık bir ortamda aniden anayola fırlayarak karşı tarafa geçmek düşüncesiyle arabama çarpması, sonrasında ise arkadan gelen TIR’ın çarpması sebebiyle meydana gelmiştir. Zaten TIR’ın çarpmasından önce şahıs kolunu tutmaktaydı, şahsın bu şekilde olduğunu TIR’ın farları sayesinde gördüm ama maalesef arkadan gelen TIR göremedi. Ben zaten arabamı derhal durdurmuş ve şahsı hastaneye götürmek için yardıma gidiyordum ancak olay ani gerçekleştiği için bu mümkün olmamıştır. Bu elim hadisede en ufak bir kusurum bulunmadığı gibi en ufak bir ihmalim de yoktur. Kolluk görevlilerimiz, görgü şahitlerimiz, olaya ilişkin tespitler ve alınan bilirkişi raporlarında hiçbir kusurum olmadığı tespit edilmiştir."

Rıza Kayaalp

Rıza Kayaalp

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Geçtiğimiz gün saat 21.00 sıralarında E- 88 yolu Çalatlı köyü geçişinde gerçekleşen kazada, Rıza Kayaalp yönetimindeki 06 RZA 66 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek 55 yaşındaki Ertuğrul Dolgunyürek'e çarptı. Ardından arkadan gelen Necmi Şahin yönetimindeki 29 AJJ 366 plakalı tır da Dolgunyürek'e çarptı. 

Rıza Kayaalp, Sivas-Yozgat karayolu üzerinde trafik kazası yaptı

Rıza Kayaalp, Sivas-Yozgat karayolu üzerinde trafik kazası yaptı

İhbar üzerine hemen olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi ancak Dolgunyürek'in çarpmaların etkisiyle olay yerinde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Rıza Kayaalpin karıştığı trafik kazasında  Ertuğrul Dolgunyürek hayatını kaybetti

Rıza Kayaalpin karıştığı trafik kazasında Ertuğrul Dolgunyürek hayatını kaybetti

Dolgunyürek'in cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Yozgat Şehir Hastanesi morguna götürülürken Kayaalp ve Şahin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza sonrası olay yerinden kareler

Kaza sonrası olay yerinden kareler

Gurur Aydoğan'dan merhum annesi Oya Aydoğan'a yürek burkan sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Gurur Aydoğan'dan merhum annesi Oya Aydoğan'a yürek burkan sözler!
Emre Karayel: Babalık anlatılmaz bir duygu!

İLİŞKİLİ HABER

Emre Karayel: Babalık anlatılmaz bir duygu!
Kerem Bürsin Influencer'ları topa tuttu: Duyarsız ve sorumsuzlar!

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin Influencer'ları topa tuttu: Duyarsız ve sorumsuzlar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

tepkili123 1 yıl önce

Ölümlü trafik kazalarında haklı haksız bakmadan mutlaka tutuklama yapılır. Bu durum esnetilebiliyor demek ki. Önyargılı olmak istemem ama muhtemelen süratliydi.