Emre Karayel: Babalık anlatılmaz bir duygu!

Geçtiğimiz aylarda oğlu Can'ı kucağına alarak babalık duygusunu tadan Emre Karayel, TRT 2 ekranlarında Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu yaptığı Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Ünlü oyuncu programda samimi itiraflarda bulundu.

Daha önce birçok projede yer alan Emre Karayel 2020 yılında nikah masasına oturduğu Gizem Karayel ile Ocak ayında dünyaya gelen oğulları Can Öcal'ı kucaklarına alarak anne-baba olmanın duygusunu tattılar. TRT 2 ekranlarında Hülya Koçyiğit'in sunumuyla ekranlara gelen Film Gibi Hayatlar programına konuk olan Karayel, baba olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtti.

Emre Karayel

Emre Karayel

"BABALIK ANLATILMAZ BİR DUYGU"

Samimi itiraflarda bulunan ünlü oyuncu, "Babalık, anlatılmaz bir duygu, ancak yaşanır. Bunun mutluluğunu tarif edemem" dedi. Öte yandan Karayel'in bir dönem peş peşe rol aldığı "Bir İstanbul Masalı" ve "Kurtlar Vadisi" dizileri üzerine de şu şekilde konuştu:

Emre KarayelİLİŞKİLİ HABEREmre Karayel'den "Kuzenler buluşması!"

"O dönem neredeyse hayat duruyordu Türkiye'de. Bu diziler çok ciddi reytingler alıyordu ve İstanbul'a taşındıktan sonra İstiklal Caddesi'nde yürürken, sürekli kafalar dönmeye başlıyordu. Alışık olmadığım şeylerdi. Ama sonra alışıp, mesleğimizin bir parçası olduğunu öğrenince, işin güzel tarafı da bu oldu. Bu işin bize en büyük getirisi aslında maddi değil manevi. Elbette para kazanıyoruz. Ama o sevgisizlikten de çok korkuyoruz. Bizi motive eden dinamik ise sevenlerimiz."

Yozgat'ta ölümlü kazaya karışmıştı! Milli güreşçi Rıza Kayaalp ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Yozgat'ta ölümlü kazaya karışmıştı! Milli güreşçi Rıza Kayaalp ilk kez konuştu
Emine Erdoğan'dan Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'ne anlamlı ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'ne anlamlı ziyaret!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0