Emine Erdoğan'dan Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'ne anlamlı ziyaret!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyarette bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan, zengin dokuların korunması ve dünyaya açılması için gösterilen her gayretin destekçisi olacağını bildirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 13 Mayıs Cuma günü Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyarette bulundu. Tüm atölyeleri gezip çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan, seramik atölyesinde baskı yöntemiyle çınar yaprağı ve yeşil türbe desenli pano yapımına katkı sağladı. Öte yandan Erdoğan'a bu ziyaretinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve eşi Hale Koca da eşlik etti.

"OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ KÜLTÜREL MİRASIN TAŞINMASINDA ÖNCÜ ROLE SAHİP"

Emine Erdoğan, kendi sosyal medya hesabından "Türk İğnesinin Mucizesi" etiketiyle yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı:

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

"Kültürel mirasımızın geleceğe taşınmasında, 1945'ten günümüze Olgunlaşma Enstitüleri'miz öncü bir role sahip. Geleneksel Türk Sanatları'nın bir dünya markası olma yolunda Bohça Projesi ve Olgunlaşma Akademisi ile kazandığı ivmenin yeni çalışmalarla artarak devamını diliyorum. Kaybolmaya yüz tutmuş zengin dokuların korunması ve dünyaya açılması için gösterilen her gayretin destekçisi olmayı sürdüreceğim. Bursa Olgunlaşma Atölyeleri'nde, Bursa'nın kadim tarihini ilmek ilmek işleyen maharetli elleri yürekten kutluyorum."

Emine Erdoğan İntegratif ve Anadolu Tıbbı KongresiİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan İntegratif ve Anadolu Tıbbı Kongresi'nde!

Emine Erdoğan'ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Olgunlaşma Enstitüleri'nin yenilenmesi, enstitülerdeki ürünlerin "Bohça" markası adıyla dünyaya açılması ve "Türkiye Dokuma Atlası" projeleri sürdürülüyor.

Emre Karayel: Babalık anlatılmaz bir duygu!

İLİŞKİLİ HABER

Emre Karayel: Babalık anlatılmaz bir duygu!

BİR YORUM YAPIN 0