Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan duygulandıran mesaj!

Geçtiğimiz yıl kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yuman sevilen oyuncu Rasim Öztekin'in mezarını ziyaret eden eşi Esra Kazancıbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Tiyatro ve sinema dünyasının sevilen ismi 62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin geçtiğimiz yıl ani kalp krizi nedeniyle hayatını kaybederek ailesini ve tüm sevenlerini yasa boğmuştu. Eşinin yokluğuna hala alışamayan Esra Kazancıbaşı da geçtiğimiz hafta kendi sosyal medya hesabından duygulandıran bir mesaj paylaşmıştı. Öte yandan önceki gün merhum Öztekin'i mezarı başında ziyaret eden Kazancıbaşı paylaşımları arasına, usta oyuncunun kabristanının fotoğrafını da ekledi.

"EN SEVDİĞİM PARFÜMÜNÜN KOKUSUNU ÇEKTİM İÇİME"

Öztekin ile 2005 yılında dünyaevine giren Kazancıbaşı, birlikte çekildiği bir kareyi paylaşarak altına şu sözleri not düşmüştü:

Rasim Öztekin ve eşi Esra Kazancıbaşı

Rasim Öztekin ve eşi Esra Kazancıbaşı

Pelin Öztekin babası Rasim ÖztekinİLİŞKİLİ HABERPelin Öztekin babası Rasim Öztekin'le ilgili konuştu: Vefatından önce bir filmde oynadı!

"Seni gökyüzüne aniden uğurlamak zorunda kaldığım o karanlık günün üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti. Yas yolculuğumda terapistimin yardımıyla içim acıya acıya ölümün soğuk gerçeğini kabullenebildim ama eşyalarınla bir türlü vedalaşamıyorum sevgilim. Çünkü elime alacağım sana ait her bir parçanın, ruhumda büyük bir özlem kasırgası yaratacağını biliyorum. Aynı bugün olduğu gibi... İçimdeki çaresiz özlemle yine dolabını açtım. Belki kokun sinmiştir diye gömleklerini, yeleklerini kokladım uzun uzun. Sonra en sevdiğim parfümünün kokusunu içime çektim. Sanki yanımda sen varmış gibi bir hisse kapıldım bir an! Sonrası mı? Acı gerçekler... Sensizlik... Gözyaşları... İşte bu yüzden bu vedalaşmayı yapabilecek henüz gücüm yok. Boşalmış dolapların, çekmecelerin, sensizliğimi tokat gibi yüzüme vurmasına şu an hazır değilim..."

Rasim Öztekinin kabristanı

Rasim Öztekinin kabristanı

"SENİ ÇOK SEVİYORUM RASİM'İM"

Usta oyuncuyu mezarı başında ziyaret eden eşi Kazancıbaşı, kabristanının fotoğrafını şu sözlerle paylaştı:

"Sevgilim, bahçende bahar çiçekleri açmış. Keşke zemin uygun olsaydı da, başucuna çok sevdiğin bir zeytin ağacı ya da baharda kokusunu içine çekmeye bayıldığın bir iğde ağacı dikebilseydim. Şimdi solan kırmızı sardunyaların yerine kırmızı begonyalar açacak"

Bunun yanı sıra paylaşımındaki sözlerinde Öztekin'in yüreğinde ve beyninde olduğunu da söyleyen Kazancıbaşı, "Bahçenin temsili bir mekan olduğunu da biliyorum. Aslında gökyüzünün sonsuzluğunda mis kokulu rengarenk çiçeklerle dolu, ışıklar içinde bir bahçedesin. Sevgin, enerjin ise hep benimle. Yanı başımdasın. Bazen zihnime en olmadık anda gelen bir histe, bir düşündesin. Seni çok seviyorum Rasim'im..." ifadelerini de kullandı.

Oyuncu Fahriye Evcen formunun sırrını ilk kez açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Fahriye Evcen formunun sırrını ilk kez açıkladı!
Ece Üner'den Müge Anlı'nın programına eleştiri! Gündüz kuşağı...

İLİŞKİLİ HABER

Ece Üner'den Müge Anlı'nın programına eleştiri! Gündüz kuşağı...
Melike Şahin yeteneklerini sergiledi!

İLİŞKİLİ HABER

Melike Şahin yeteneklerini sergiledi!

BİR YORUM YAPIN 1

Mustafa Partanaz 1 yıl önce

Mekanı cennet olsun.Çok sevdiğimiz bir sanatçıydı.Allah evli her çifte böyle sevgi nasip etsin.Esra hanımada sabır diliyorum.