Ece Üner'den Müge Anlı'nın programına eleştiri! Gündüz kuşağı...

Şimdilerde gündüz kuşağında program yapmaya başlayan ve reytinglere yenilen Ece Üner, konuk olduğu programda iddialı açıklamalarda bulundu.

Haber spikeri olarak tanınan ve ardından bir süre ‘Ece Üner ile Susma' programı yapan Ece Üner, gündüz kuşağı programlarına eleştirilerini sıraladı. Ece Üner, bu tarz  programlardan sonra kendini sorguladığını söyledi. Açıklamalarına devam eden Üner, gündüz kuşağı programlarının yoksulların mahkemesi olduğunu da belirtti.

Üner açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Çok katmanlı bir sıkıntı var kadın kuşağı programlarında. Bunlardan bir tanesi evet yoksulların mahkemesi orası. Bunu kabul ediyorum. Özellikle Müge Anlı gibi bu işi yıllardır profesyonelce yapan insanların belli mercileri harekete geçirdiği ve insanların derdine derman olduğu boyutu var. Ama bunun yanı sıra benim karakterimde bir insana yanlış ve ters gelebilecek yönleri var. ‘Haysiyet’ adlı diye bir kitap yazıp, insanların haysiyetleri gün içinde yaya yaya konuşmak bana dokundu."

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan duygulandıran mesaj!

İLİŞKİLİ HABER

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan duygulandıran mesaj!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0