Okan Bayülgen Z kuşağını hedef aldı! "Londra'ya itaat etmeye hazırlar"

Kocaeli Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarına konuşmacı olarak katılan Okan Bayülgen, Z kuşağı hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı. Z kuşağının Londra'ya itaat etmeye hazır olduklarını ancak Türkiye'den bunun için kaçmak istediklerini söyledi.

Kocaeli Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kitap Fuarı'na konuk olan ünlü televizyoncu Okan Bayülgen 'Yeni Nesil ve Mizah' isimli söyleşisinde Z kuşağıyla ilgili çok konuşulacak ifadelere yer verdi.

Okan Bayülgen Kocaeli Kitap Fuarında konuştu

Okan Bayülgen Kocaeli Kitap Fuarında konuştu

Uykusuzlar KulübüİLİŞKİLİ HABERUykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konuğu Bahar Gelir!

"ÇAĞIMIZDA KİTAP DİNLEMEK DE YER EDİNDİ"

Z kuşağını sert sözlerle eleştiren Bayülgen, kitapların okunmadığını belirterek şu sözlerle yakındı:

"Gençlerle konuştuğumda fazla kitap okumadıklarını düşünüyorum ama sorduğumda okuduklarını söylüyorlar. Çok fazla enformasyon var. Elimizde telefon, geri zekalı gibi dolaşıyoruz. Çağımızda kitap dinlemek de yer edindi. Kitap seslendiren biri olarak kitap dinleyenlerle arkadaş olmak istiyorum."

Okan Bayülgen Z kuşlağını eleştirdi

Okan Bayülgen Z kuşlağını eleştirdi

"LONDRA'YA İTAAT ETMEYE HAZIRLAR"

Türkiye dışında yaşamak isteyen Z kuşağı hakkında yaptığı araştırmalara değinen Bayülgen, "Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama itaat etmeye hazır. Türkiye'de Z kuşağı, örneğin Londra'ya kapağı atmak istiyor. Londra'ya gitmesinin sebebi Türkiye'den memnun olmaması. Türkiye'de itaat etmek istemiyor ama Londra ya da başka bir yere giderse orada itaat etmeye hazır" şeklinde konuştu.

Masterchef Türkiye ikincisi Hasan Biltekin'in mutlu günü! Nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Türkiye ikincisi Hasan Biltekin'in mutlu günü! Nişanlandı

BİR YORUM YAPIN 1

sezayi 1 yıl önce

gerçekler ne yazık ki acı oluyor.bu tarihsel bir acı gerçektir.yüz yıllık bir gerçek.bu gerçeği haykırmak bayülgen kardeşimizden geldi.bizler cumhurbaşkanı adaylarını tartışıyoruz.sessiz çığlıkların londra itaatleri.bu sesi duyan ve seslendiren bir bayülgen resitali.franz fanon siyah deri beyaz maske.şimdi beyaz deri siyah deri gerçek olan itaat.kime?