"Para konusunda Azrail gibiyim" diyen Mahmut Tuncer Armağan Çağlayan'dan para aldı!

Geçtiğimiz hafta Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk olan Mahmut Tuncer'in para itirafı herkesi şoke etti. "Para konusunda Azrail gibiyim" diyen ünlü türkücü Armağan Çağlayan'dan da 20 TL almayı ihmal etmedi.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen türkücü Mahmut Tuncer, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın sunduğu Youtube programına konuk oldu. Esprili konuşmalarıyla stüdyoyu kahkahalara boğan Tuncer'in para itirafı hayranlarını şaşırttı.

Mahmut Tuncer Armağan Çağlayanın programına konuk oldu

Mahmut Tuncer Armağan Çağlayanın programına konuk oldu

"PARA KONUSUNDA AZRAİL GİBİYİM"

"Burada çıkar mı? Bir 20 lira alırım" ifadeleriyle Çağlayan'ı güldüren Tuncer, programlardaki sunucu ve ekibin kendisinden korktuğu için para verdiklerini söyledi. Her gittiği programdan para alan ünlü sanatçı Çağlayan'ın "Parayı çok mu seviyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Parayı sevmiyorum da, insanlara sevdirmeye çalışıyorum. Parayı sevmeyen var mı hayatta? Bir tek parayı piyasada itler sevmez. İtin önüne parayı at yemez. Para konusunda azrail gibiyim. Azrail aldığı canı nasıl geri vermiyorsa, ben de aldığım parayı geri vermiyorum." 

Armağan Çağlayan ve Mahmut Tuncer

Armağan Çağlayan ve Mahmut Tuncer

Açıklamalarıyla herkesi şoke eden ünlü türkücü sonrasında Çağlayan'a "Var mı 20'lik?" sorusunu yöneltti. Neye uğradığını şaşıran ünlü sunucu ekibinden 20 lira alarak Tuncer'e verdi. Çağlayan'dan aldığı parayı kendi paralarının arasına koymadan saklayacağını söyleyen ünlü türkücü parayı ihtiyaç sahibi birine vereceğini de sözlerine eklemeyi ihmal etmedi.

Armağan Çağlayan program esnasında Mahmut Tuncere para verdi

Armağan Çağlayan program esnasında Mahmut Tuncere para verdi

Şahtı şahbaz oldu! Cem Yılmaz'ın Türkçesi yetmeyince Çinceye döndü

İLİŞKİLİ HABER

Şahtı şahbaz oldu! Cem Yılmaz'ın Türkçesi yetmeyince Çinceye döndü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0