Şahtı şahbaz oldu! Cem Yılmaz'ın Türkçesi yetmeyince Çinceye döndü

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Cem Yılmaz, yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. Hepsiburada markasının reklam filmi için farklı ülkeden insanlarla aynı masada toplanan Cem Yılmaz, Türkçesiyle güldürmeyi başaramayınca Çince replikler kullanmaya karar verdi. Sosyal medyada gündem olan reklam filmi sert eleştirilere neden oldu.

Dijital içerik platformu Netflix'te yayınlanan yeni dizisi "Erşan Kuneri" ile gündeme gelen Cem Yılmaz, hayranlarına büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Mizah adı altında yapılan içerik sosyal medyada tartışmalara sebep olurken pek çok kişi yapımı beğenmediğini dile getirmişti.

Cem Yılmaz Erşan Kuneri

Cem Yılmaz Erşan Kuneri

TÜRKÇE BİTTİ ŞİMDİ DE ÇİNCEYE MERAK SALDI!

Yeni dizisinde istediği başarıyı yakalayamayan 49 yaşındaki Yılmaz, şimdi de yüzü olduğu Hepsiburada markasının reklam çekimlerinde yeni bir şeyler denemek istedi. Kendi kaleme aldığı senaryoda farklı ülkelerden insanlarla bir araya gelen Yılmaz, Çinli oyuncu Jinke Ba'nın sorusunu yanıtlarken bir anda Çince konuşmaya başladı.

Çince "Çincesini Bilmiyorum" diyen Cem Yılmaz, Türkçede aradığını bulamayınca çareyi Çincede aradı. Ancak Yılmaz'ın reklam filmini gören hayranları "Battıkça batıyor", "Önce dizi sonra reklam filminde büyük hayal kırıklığı" ve "Cem Yılmaz yaşlandı sanırım ne kadar zorlasa da olmuyor" gibi yorumlarda bulundu.

Cem Yılmaz reklam filmi

Cem Yılmaz reklam filmi

Daha Türkçe mizahta başarı yakalayamayan Yılmaz'ın Çince konuşması sosyal medyada gündem oldu. 

Cem Yılmaz sosyal medyada tepki topladı

Cem Yılmaz sosyal medyada tepki topladı

"Para konusunda Azrail gibiyim" diyen Mahmut Tuncer Armağan Çağlayan'dan para aldı!

İLİŞKİLİ HABER

"Para konusunda Azrail gibiyim" diyen Mahmut Tuncer Armağan Çağlayan'dan para aldı!
Burcu Güneş altın kaplama elbise giydi! Fiyatı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Güneş altın kaplama elbise giydi! Fiyatı dudak uçuklattı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Ne Alaka 1 yıl önce

bu reklamın nesini eleştirip haber yaptınız anlamadım. Cem yılmaz söylemlerinden pek haz etmediğim biri. ama karşı mahalleden diye uyduruktan eleştiri de olmaz .

Hancı 1 yıl önce

Argo ve küfür dolu, 3 üncü sınıf iğrenç şovlarından aynı kategoridekiler hoşlanıyor.

naci 1 yıl önce

şaklabanlık yaparak para kazanmaya çalışan birinden ne bekliyorsun. hala bu insanın konuşulması bile o adamı kale aldığımızı gösterir bırakalım gitsin unutulsun yoksun görmek istemıyorum

Keser Döner 1 yıl önce

Papaz imajı

Brhm 1 yıl önce

Yaşlılıkla ilgisi yok. Eleman tıpkı darbukatör Bayram gibi güldüremeyen soytarı. Maalesef birileri kendini entel dantel gösterme adına bu elemanın sözde şovlarına giderek ya da filmlerini izleyerek para kazandırıyor. Ahmaklık böyle bir şey olsa gerek.

Yorumların Tümünü Okuyun