Nesrin Cavadzade'nin eski fotoğrafları "Pes" dedirtti! Estetik yok demişti ama...

Meslektaşı Gökhan Alkan ile dünya evine girmeye hazırlanan oyuncu Nesrin Cavadzade'nin yıllar önceki hali görenleri şoke etti. Daha önce estetik yatırmadığını iddia eden ünlü oyuncunun değişimi sosyal medyada gündem oldu.

"Bizim Hikaye", "Yasak Elma", "Aşk Tesadüfleri Sever" ve son olarak "Üç Kuruş" dizisinde rol alan oyuncu Nesrin Cavadzade'nin yıllar önceki halleri olay oldu.

Nesrin Cavadzadenin değişimi

Nesrin Cavadzadenin değişimi

Daha önce yüzünde hiçbir şekilde işlem olmadığını iddia eden ünlü oyuncu "Gluteni, şekeri her türlü kes. 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Cavadzade'nin eski fotoğraflarını gören hayranları ünlü oyuncunun burnu, kaşı, dudakları ve dişlerindeki değişimi görünce gözlerine inanamadı.

Nesrin Cavadzade yıllar önceki hali

Nesrin Cavadzade yıllar önceki hali

Estetik yaptırmadığını savunan ünlü oyuncunun yıllar önceki halini gören takipçileri "Nesrin yüz nakli yaptırmış", "Estetiksiz olunuyorsa bizde 20 yıl sonra böyle mi olacağız" ve "Eskiden daha doğal ve güzelmiş" gibi yorumlar yaptı.

Nesrin Cavadzade eski hali

Nesrin Cavadzade eski hali

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0