Alec Baldwin'in ölümlü set kazasına yol açtığı Rust filminin çekimleri devam edecek!

"Rust" filminin başrol oyuncusu Alec Baldwin, geçtiğimiz yıl film çekimleri sırasında yaşanan kaza sebebiyle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olmuştu. Filmin yapımcısı Anjul Nigam yaşanan trajik olayın ardından çekimlerin devam edeceğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında "Rust" filminin setinde yaşanan talihsiz kaza tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Alec Baldwin'in filmin çekimleri sırasında silahından çıkan kurşun, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in yaşamını yitirmesine yol açmış ve olay mahkemeye taşınmıştı. Aylarca süren soruşturmada henüz bir sonuca ulaşılamasa da yeni bir haber ortalığı karıştırdı.

Rust filminin setinde katil olan Alec Baldwin setlere geri dönüyor!İLİŞKİLİ HABERRust filminin setinde katil olan Alec Baldwin setlere geri dönüyor!

Alec Baldwin

Alec Baldwin

Filmin yapımcı koltuğunda oturan Anjul Nigam, yaşanan trajik hadisenin ardından filmin çekimlerinin devam edeceğini açıkladı. Bu kararından 'oldukça emin' olduğunu dile getiren Nigam "Rust setinde yaşanan elbette korkunç bir trajedi. Konuyla ilgili soruşturmanın sona ermesini umuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Anjul Nigam

Anjul Nigam

Herkesin filme olumsuz baktığını ancak çekimlere devam etmek için istekli olduklarını dile getiren Nigam "İyi filmler yapmaya devam edeceğimiz konusunda kendimizden eminiz" diyerek son noktayı koydu.

Rust film seti

Rust film seti

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Adanalı 1 yıl önce

Yeter artık daha kac kişi ölecek