Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ı Esra Bilgiç yeni projesi ortaya çıktı!

Güzelliği ve yeteneğiyle son dönemin adından en çok bahsettiren oyuncularından Esra Bilgiç’in yeni sezondaki projesi belli oldu.

Son olarak final yapan "Kanunsuz Topraklar" dizisinde 'Gülfem' karakterine hayat veren güzel oyuncu Esra Bilgiç, diğer yandan reklam projelerinde sık sık boy göstermeye devam ediyor. Instagram'da 6,7 milyon takipçiye sahip olan Esra Bilgiç'den heyecanlandıran bir haber geldi. 

Atatürk dizisinde yıldızlar geçidi! Enver PaşaİLİŞKİLİ HABERAtatürk dizisinde yıldızlar geçidi! Enver Paşa'yı Sarp Akkaya oynayacak

Diriliş Ertuğrul'daki 'Halime Hatun' rolü ile ünlenen Esra Bilgiç  çok özel bir proje için el sıkıştı. Başarılı oyuncu O3 Medya’nın 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacağı Disney Plus için çekeceği “Atatürk” projesinde rol alacak.

Yıllardır özlemi duyulan kalitede bir Atatürk projesi çekmek için kolları sıvayan ve birbirinden dev isimle anlaşma yapan yapımcı Saner Ayar’ın Bilgiç’e verdiği rol de merak konusu oldu. Atatürk projesini ülkemizin en iyi yönetmenlerinden Mehmet Ada Öztekin çekecek.

Can Yaman'a Disney+ Türkiye lansmanında büyük tepki! Resmen kameraları indirdiler

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman'a Disney+ Türkiye lansmanında büyük tepki! Resmen kameraları indirdiler

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0