Dilan Çıtak ve Levent Dörter çiftinin hazırlıkları başladı! Düğünleri İbo Show'da mı olacak?

Geçtiğimiz günlerde Levent Dörter ile nişanlanan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak için düğün hazırlıkları başladı. Gelinlik ve damatlık provalarının başlandığı söylentileri sosyal medyada bomba etkisi oluşturdu. İşte tüm detaylar...

Önceki günlerde sade bir törenle nişanlanan Dilan Çıtak ve Levent Dörter çifti sosyal medyada gündem olmuştu. Çiftin kurdelesini kesen İbrahim Tatlıses'in damat Dörter'e elini öptürmemesi de dikkatlerden kaçmadı. Bunların yanı sıra Dilan Çıtak'ın saç stili ve nişan kıyafeti de çok konuşulurken sosyal medyada çiftin, düğünlerini İbo Show'da yapabilecekleri söylentisi çıktı.

Dilan Çıtak ve Levent Dörter nişanlandı

Dilan Çıtak ve Levent Dörter nişanlandı

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak nişanlandı! Nişanda dikkat çeken detayİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak nişanlandı! Nişanda dikkat çeken detay

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Şimdilerde sosyal medya kullanıcıları arasında, hazırlıklara ve provalara başlayan ünlü çiftin düğünlerinin Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'da olabileceği konuşuluyor.

Peki siz İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekranlara gelen İbo Show'da Dilan Çıtak ve Levent Dörter çiftinin düğünlerini izlemek ister misiniz?

BİR YORUM YAPIN 0