Kimse bir anlam vermedi! Haluk Levent konserinde yaptığı hareketle hayranlarını şaşırttı

Yaptığı yardımlarla gündemden düşmeyen usta sanatçı Haluk Levent 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Manisa’da konser verdi. Levent'in konser sırasında alana gelen sokak köpeğine sarıldığı ve birlikte yere uzanarak şarkı söylediği anlar herkesi şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ahbap Derneği kurucusu müzisyen Haluk Levent, Manisa'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü fener alayının ardından Haluk Levent konseri ile kutlandı. Konser öncesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi çağrısı ile geniş katılımlı fener alayı düzenlendi.

haluk levent

haluk levent

KÖPEK İLE YERE UZANIP ŞARKI SÖYLEDİ

Konser alanında toplanan kalabalık, Haluk Levent konseri ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü coşkusunu yaşadı.

haluk levent konserde sokak köpeğine sarıldı

haluk levent konserde sokak köpeğine sarıldı

Konser alanına gelen sokak köpeğine sarılarak, köpekle birlikte yere uzanan ve hayranlarının içine dalan Haluk Levent, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. 

haluk levent konserde köpeğe sarıldığı anlar

haluk levent konserde köpeğe sarıldığı anlar

Cannes Film Festivali'nde Meryem Uzerli göz kamaştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Cannes Film Festivali'nde Meryem Uzerli göz kamaştırdı!
Pınar Altuğ'a övgüler yağdıran Seda Sayan takipçilerine gözdağı verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'a övgüler yağdıran Seda Sayan takipçilerine gözdağı verdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

a.d 1 yıl önce

Ulan bu köpekler de bir garip. Hep garibanları ısırıyorlar. Tribüne oynayanlara,gezicilere,eski karşılıksız çekten hapis yatıp sonra namusluyu oynayanlara felan bir şey yapmıyorlar.....

oflu 1 yıl önce

yaradandan ötürü yaradılanı sevmek güzel insan tş

misafir 1 yıl önce

Hakikaten anlam veremediniz mi? İnsan, hayvan, sevgi tabi bu kelimeler size yabancı kelimeler şaşırır anlama veremezsiniz. Siz daha çok hain, terörist kelimelerini sever ve kullanırsınız. Not: Konunun başıboş sokak köpeklerinin insanlara saldırması ile alakası yoktur, gereksiz yere o konuya getirmeyin.

yolcu 1 yıl önce

bunama belirtileri..