Burak Bulut kimdir ve nereli? Burak Bulut'un gerçek adı? İbo Show Burak Bulut kaç yaşında?

Katıldığı İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'dan sonra çok merak edilen Burak Bulut aynı zamanda Kurtuluş Kuş ile birlikte seslendirdiği Sevmedim Deme ve Nabız şarkılarıyla da çok konuşuluyor. Uzun süre müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Burak Bulut 100 milyonu aşkın dinlenen parçalara imza attı. Peki, başarılı şarkıcı Burak Bulut kimdir, kaç yaşında?

İbo Show Konukları arasında yer alan Burak Bulut'un hayatı merak 18 Mayıs İbo Show konukları yayınlanan fragman ile belli oldu. İbo Show konukları arasında genç yetenekler Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut da yer alıyor. Son zamanlarda çıkardığı şarkılarla oldukça adından bahsettiren ve fenomen haline gelen Burak Bulut kimdir? İşte Burak Bulut ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

burak bulut kaç yaşında

burak bulut kaç yaşında

BURAK BULUT KİMDİR?

Burak Bulut 26 Eylül doğumlu ve aslen Elazığlıdır. Doğum yılı tam olarak bilinmiyor. (Bazı kaynaklara göre 1980 doğumlu olduğu yazmaktadır) İlköğretim yıllarını Ziya Gökalp  İlk Öğretim okulunda okuyan Burak Bulut  lise eğitimini ise Korgeneral Hulusi Sayın Ticaret Meslek Lisesinde bankacılık finans finansman bölümünde okumuştur. Üniversiteyi de bu bölüm üzerine okumuştur. 

Ünlü şarkıcı son zamanlarda Kurtuluş Kuş ile birlikte çıkardığı şarkılarla gündeme gelmektedir. Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un şarkıları milyonlarca kez dinlenmiştir.

Son zamanın başarılı şarkıcılarından olan Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ile seslendirdiği Nabız ve Sevmedim Deme şarkılarıyla gündeme gelmişti. Burak Bulut son olarak Ebru Yaşar ve Kurtuluş Kuş ile düet yaptı.

burak bulut kimdir

burak bulut kimdir

Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ve Ebru Yaşar’ın ‘İçime Ata Ata’ düeti 24 saatte 3,5 milyonun üzerinde izlenerek, Türkiye'de ve dünyada rekor kırdı. Burak Bulut’un hayatı müzikseverler tarafından merak edildi.

Can Tanrıyar'dan Petek Dinçöz hakkında koruma kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Can Tanrıyar'dan Petek Dinçöz hakkında koruma kararı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0