Can Tanrıyar'dan Petek Dinçöz hakkında koruma kararı!

Can Tanrıyar sürekli Petek Dinçöz ve çevresinin hakkında konuşmasından rahatsız oldu. Can Tanrıyar, eski eşi Petek Dinçöz hakkında koruma kararı aldırmak için harekete geçti.

Petek Dinçöz, 2 ay önce eşi Serkan Kodaloğlu’ndan sebebi bilinmeyen bir şekilde aniden boşanmış ve hemen ardından Amerika’ya gitmişti. 

Ancak bu arada sürekli olarak 12 yıl önce boşandığı yapımcı Can Tanrıyar ile gündeme gelmeye başlamıştı. Tamar Tanrıyar ile evli olan Can Tanrıyar bu gelişmelerden çok rahatsız olup avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurarak Petek Dinçöz hakkında koruma kararı talep etti.

Petek DinçözİLİŞKİLİ HABERPetek Dinçöz'den boşanma sonrası radikal karar! Oğlunu da yanına alıp ülkeyi terk etti

Can Tanrıyar Petek Dinçöz

Can Tanrıyar Petek Dinçöz

SÜREKLİ KONUŞMASI RAHATSIZ ETTİ!

Talebi değerlendiren İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi, Petek Dinçöz’ün iki ay süreyle Can Tanrıyar’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla Tanrıyar’ı rahatsız etmemesine karar verdi.

Dinçöz, mahkemenin uzaklaştırma kararına uymaması ve karara aykırı hareket etmesi halinde, 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis cezasına tabi tutulacak.

Kıvanç Tatlıtuğ babalığı anlattı! "Kendi bedenimde hissettim"

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ babalığı anlattı! "Kendi bedenimde hissettim"
Burak Bulut kimdir ve nereli? Burak Bulut'un gerçek adı? İbo Show Burak Bulut kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Burak Bulut kimdir ve nereli? Burak Bulut'un gerçek adı? İbo Show Burak Bulut kaç yaşında?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0