Cemal Can Canseven'den şaşırtan itiraf: Eğer hayatınızda Acun abi varsa...

Survivor 2020'deki başarılı performansıyla adını geniş kitlelere duyuran Cemal Can Canseven, sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile karelerini paylaştı. Amerika'da basketbol izleyen ikilinin neşeli hallerden gözlerden kaçmadı.

2020 yılında Survivor yarışmasında birinci olarak gönüllere taht kuran Cemal Can Canseven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor. Son olarak Acun Ilıcalı ile çekildiği kareleri takipçilerinin beğenisine sunan Canseven, gönderisine eklediği notla dikkatleri üzerine çekti. 

Survivor 2020 birincisi Cemal Can Canseven

Survivor 2020 birincisi Cemal Can Canseven

Canseven, Acun Ilıcalı'yla gülümsediği karelerin altına "Eğer hayatınızda Acun abi varsa her an her şey olabilir" yorumunda bulundu. Amerika'da basketbol maçı izleyen ikilinin pozları kısa sürede gündem oldu.

Acun Ilıcalı ve Cemal Can Canseven

Acun Ilıcalı ve Cemal Can Canseven

Ezgi Mola: Gündem yapmayın beni!

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola: Gündem yapmayın beni!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mustafa 1 yıl önce

Sizde kendinizi bir şey sanıyorsun acunda her türlü hile var