Ezgi Mola: Gündem yapmayın beni!

Son olarak Erşan Kuneri'de rol alan ünlü oyuncu Ezgi Mola sosyal medyada hakkında yapılan yorumlar için "Gündem yapmayın beni" dedi.

Daha önce birçok yapımda rol almış olan ünlü oyuncu Ezgi Mola, son olarak Netflix'te Erşan Kuneri adlı projede yer alarak izleyici karşısına çıktı. Cem Yılmaz'ın dizisinde canlandırdığı karakterlerle gündeme gelen Mola, sosyal medyadaki bazı kullanıcılar tarafından akım haline geldi. Adı ve soyadıyla ilgili yeni isimler türeten hayranlarına karşı Mola'nın espirili yanıt verdi.

Ezgi Mola

Ezgi Mola

Ezgi MolaİLİŞKİLİ HABEREzgi Mola'dan bir iyi bir kötü haber! Hayranlarını şaşırttı

"ÖDÜM KOPTU NE OLUYOR DİYE"

Sosyal medya kullanıcıları tarafından "Ezgi Mola'nın star wars fanatiği kuzeni Ezgi Yoda.", "Ezgi Mola'nın kaderine razı olan kuzeni Yazgı Mola.", "Ezgi Mola'nın hisleri çok kuvvetli olan kuzeni Sezgi Mola" gibi yapılan paylaşımlarla Twitter'da topic olan Mola şaşırdığını ifade ederek, "Ezgi Mola’nın kutuplardaki kankası Eskimo La! Of gündem yapmayın beni ya, ödüm koptu ne oluyor diye. Baktım gündeme ne oldu diye, yazılanlar bunlar. Elimden geleni yapmaya çalıştım ben de." mesajını yayınladı.

Kendini gündemde gören Mola, "Baktım gündeme ne oldu diye, yazılanlar bunlar. Elimden geleni yapmaya çalıştım ben de" dedi.

Cemal Can Canseven'den şaşırtan itiraf: Eğer hayatınızda Acun abi varsa...

İLİŞKİLİ HABER

Cemal Can Canseven'den şaşırtan itiraf: Eğer hayatınızda Acun abi varsa...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0