Göksel'den yıllar sonra gelen "Depresyondayım" itirafı!

Popun sevilen ve eskimeyen güzide isimlerinden olan şarkıcı Göksel, parçalarındaki ritim ve kelime oyunlarıyla herkesi etkilemeyi başarmıştır. Geçtiğimiz günlerde Harbiye'de konser veren Göksel, bir döneme damga vurmuş "Depresyondayım" şarkısının ilham kaynağını açıkladı.

52 yaşındaki güzel şarkıcı Göksel, şarkılarıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor. 1992 yılından itibaren solistlikle başlayan kariyer hayatına, müziği profesyonel bir şekilde yerleştirmeyi başarmıştı. İlk albümünü 1997 yılında yayınlayan Göksel, "Sabır" parçasıyla rekor kırmış ve herkesin diline dolanan şarkının ev sahipliğini yapmıştı. 2001 yılında yayınladığı albümden ise "Depresyondayım" parçası hala günümüze kadar ulaşan bir etkiyle dinlenmeye devam etmektedir.

göksel

göksel

"YAZ NEŞESİ İLE KUCAKLADIM"

Popun en sevilen isimlerinden olan Göksel, geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Sezonun ilk Harbiye konserini veren Göksel, sahne performansı ve duruşuyla tam not aldı. Sahnenin açılışını sevilen şarkılarla yaptıktan sonra Göksel "Herkesi maskesiz Harbiye'de göreceğimiz için tüm ekip çok heyecanlandık. Yaz neşesi ile kucakladım sizi" ifadesini kullandı.

göksel

göksel

"HİÇ TAHMİN ETMEZDİM"

"Depresyondayım" şarkısının ilham kaynağından bahseden Göksel, "Evim kız arkadaşlarımın ortak buluşma yeriydi. Bir arkadaşım sık sık depresyona giriyordu. Ondan aldığım ilhamla yazdığım bu şarkının 22 yıl boyunca hit olarak kalacağını hiç tahmin etmezdim." açıklamasıyla gündeme oturdu.

BİR YORUM YAPIN 0