İlayda Alişan'ın küçüklük fotoğrafı mest etti!

Son dönemin sevilen ve en çok göz önünde olan oyuncularından İlayda Alişan, sosyal medya hesabından küçüklük fotoğrafını paylaştı. Paylaştığı kareyle ablasının doğum gününü kutlayan Alişan, hiç değişmemesi ile dikkat çekti.

Son olarak 'Masumiyet dizisinde yer alan İlayda Alişan, şimdilerde bir romantik komedi türünde yaz dizisinde yer almaya hazırlanıyor. Oyunculuk kariyerinde giderek yükselen Alişan'ın yer aldığı dizide kendisine Burak Yörük eşlik edecek. Yeni dizi 'Seversin'in ilk bölümü 1 Haziran Çarşamba günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Burak Yörük ile İlayda Alişan'ın uyumu sosyal medyada daha şimdiden gündem oldu.

Instagram hesabında 3 milyona yakın takipçisi bulunan İlayda Alişan, sık sık paylaşımda bulunarak takipçileri ile sıkı bir bağ kuruyor. Özel yaşamından kareler ve videolar paylaşan Alişan, pozitifliği ve güler yüzü ile dikkat çekiyor.

Son olarak ablası ile geçmişten bir karesini paylaşan İlayda Alişan, küçüklük haliyle oldukça dikkat çekti. Alişan'ın hiç değişmemesi takipçilerini şaşırttı. "Güzelliği çocukluktan geliyor", "Neredeyse hiç değişmemiş" şeklinde yorumlar aldı.

"DÜNYANIN EN İYİ ABLASI"

İlayda Alişan, ablasının doğum gününü kutladığı kareye şu samimi açıklamayı yazdı:

"İyi ki doğdun ablacım. Annem ve babamdan beni istediğin, daha kendin küçücükken beni büyüttüğün, benimle birlikte büyüdüğün, bugünüme getirdiğin, ellerimi bir an olsun bırakmadığın için teşekkür ederim.. yeryüzünde senden daha fedakar ve kalbi çiçek bahçeleri gibi olan birini tanımıyorum. Dünyanın en iyi ablası ve en iyi küçük annesi sensin.. Seni çok seviyorum. ama ayşe nil’i daha çok"

Lerzan Mutlu'dan çarpıcı açıklama! "Hiçbir şey yapmasan yine aynı standartta yaşayabilirim"

İLİŞKİLİ HABER

Lerzan Mutlu'dan çarpıcı açıklama! "Hiçbir şey yapmasan yine aynı standartta yaşayabilirim"
Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'a İtalya Büyükelçiliğinden övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'a İtalya Büyükelçiliğinden övgü dolu sözler!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0