Lerzan Mutlu'dan çarpıcı açıklama! "Hiçbir şey yapmasan yine aynı standartta yaşayabilirim"

Geçtiğimiz gün Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olan şarkıcı Lerzan Mutlu, kariyer hayatında yaşadığı zorluklarla ilgili konuştu. Sosyal medyadaki eleştirilere karşı verdiği sert yanıtlarla gündemden düşmeyen Mutlu, maddi durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Şarkıcı Lerzan Mutlu, önceki gün Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk oldu. Mutlu konuşmasında kariyer hayatının yanı sıra şöhretinde yaşadığı zorluklara ve maddi durumuna da değindi. Bunun yanı sıra Mutlu, daha önce bir televizyon programına telefonla bağlanarak ünlü şarkıcı Demet Akalın'a çok kızgın olduğunu söylemişti.

"DEMET SABAH 5'TE DEDİKODUYA UYANIR"

Mutlu daha önce, Akalın'ın yakın bir dostuyla arasını bozmak için olmayan şeyler anlattığını belirterek "Demet, sabah 5’te dedikoduya uyanır. Demet’e çok kızgınım, onu takipten çıkardım" demişti.

Demet Akalın

Demet Akalın

Öte yandan ünlü isim, "Mikserlerle konuşmuyorum. Hiç olmayan bir şeyi yakın bir arkadaşıma ben söylemişim gibi anlatarak, bizi küstürdü. Onu hayatımdan çıkardım. Mikserlerin hayatımda yeri yok" şeklinde konuşmuştu.

Lerzan Mutlu Armağan Çağlayana konuştu

Lerzan Mutlu Armağan Çağlayana konuştu

"GERİLİMİN OLMADIĞI YER YOK"

Mutlu, Çağlayan'ın "Instagram'da birilerine kızıyorsunuz, bir şeyler yazıyorsunuz. Hep bir çekişme, hep bir gerilim. Bu yormuyor mu?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Bu sektörde gerilimin olmadığı bir yer yok. Ben sessiz kalamıyorum. Biri bana tokat attığında, ben yumruk atmak istiyorum. Herhalde şu dönemde en az kavga eden benim. Herkes birbiriyle kanlı bıçaklı. Ben de bundan hiç hoşnut değilim ama oluyor."

"İYİ BİR ŞEYİ KABUL ETMEK İSTEMİYORLAR"

"Birinden daha iyi şarkı söylüyorsan, birinden daha iyi televizyonda ışığın varsa onların düşmanısın" diyen Mutlu, "İyi bir şeyi asla kabul etmek istemiyorlar, aralarına çok zor alıyorlar. Almış gibi gözüküyorlar. Eskiden ağlardım, şimdi hiçbiri umurumda değil. Ben sadece işimi yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu

Lerzan MutluİLİŞKİLİ HABERLerzan Mutlu'yu tehdit eden Şenol İpek'in cezası belli oldu!

"BU BENİM SEÇİMİM DEĞİLDİ"

"Tırnaklarını kazıyarak gelende hep bir korku vardır" ifadelerini kullanan ünlü isim, "Onları da tebrik ederim, asıl onlarınki daha önemli" açıklamasında bulundu. Konuşmasına tek çocuk olarak iyi bir aileye sahip doğduğunu da ekleyen Lerzan Mutlu, hayat şartları hakkında ise "Bu benim seçimim değildi. Dolayısıyla hayatım boyunca hiçbir şey yapmasam yine aynı standartta yaşayabilirim" dedi. 

"ŞÖHRET OLMAK ÇOK YORUCU BİR ŞEY"

Armağan Çağlayan'ın "Hep böyle bakımlı olmak zor mu?" sorusuna yanıt veren Lerzan Mutlu, "Ben bazen Lerzan Mutlu değil, Lerzan olmak istiyorum. O yüzden yurt dışına çıkmayı çok seviyorum. Kimse senin çatalı nasıl tuttuğunu bakmadan yemek yiyorsun. Şöhret olmanın özenilecek bir tarafı yok. Çok yorucu bir şey. Nereden bir taş gelecek diye bekliyorsun" dedi.

Lerzan Mutlu kariyer hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Lerzan Mutlu kariyer hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

"İKİ ÜÇ TANE GEÇİMSİZ VAR"

Mutlu, Armağan Çağlayan'ın "Geçimsiz biri misiniz?" şeklindeki sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi:

"Aslında hiç değilim. Seninle hiç aram bozulmadı. İki üç tane geçimsiz var, onlarla ister istemez geçimsiz oluyorsunuz. Kendilerine bir hayat kurmuşlar, ona inanıyorlar."

 

İlayda Alişan'ın küçüklük fotoğrafı mest etti!

İLİŞKİLİ HABER

İlayda Alişan'ın küçüklük fotoğrafı mest etti!

BİR YORUM YAPIN 0