Cengiz Kurtoğlu 45 kilo verdi! İğne ipliğe dönen Cengiz Kurtoğlu'nun son hali şaşırttı

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden biri olan Cengiz Kurtoğlu son dönemde verdiği kilolarla konuşuluyor. Mide ameliyatı geçiren Cengiz Kurtoğlu tam 45 kilo verdi. İşte 140 kilodan 89 kiloya düşen usta sanatçının son hali...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme operasyonunu tercih etti. Geçtiğimiz yıllarda kilo vermek için harekete geçen Cengiz Kurtoğlu, mide küçültme operasyonu ile 45 kilo verdi. 

cengiz kurtoğlu 45 kilo verdi

cengiz kurtoğlu 45 kilo verdi

2016 yılında geçirmiş olduğu bu operasyondan sonra 140'lı kilolardan 89 kiloya kadar düştüğünü belirten Cengiz Kurtoğlu, doktorunun tavsiyelerine harfi harfine uyduğunu da sözlerine ekledi. Cengiz Kurtoğlu’nun inanılmaz değişimi sevenlerini çok şaşırttı.

İĞNE İPLİĞE DÖNDÜ

Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, 130 kiloya çıkınca 2016'da mide küçültme ameliyatı oldu. 45 kilo verip 85'e düşen Cengiz Kurtoğlu'nun sevenleri yeni ve zayıf hâli karşısında şoke oldu.

cengiz kurtoğlu zayıfladı

cengiz kurtoğlu zayıfladı

Kurtoğlu, ameliyatın ardından yediklerine ve içtiklerine çok dikkat ettiğini aktararak, sporu da aksatmadığını söyledi.

cengiz kurtoğlu mide ameliyatı

cengiz kurtoğlu mide ameliyatı

 
 

 

 

Okan Karacan'ı kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu...

İLİŞKİLİ HABER

Okan Karacan'ı kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Ayhan KALENDER 1 yıl önce

Biraz daha tombiş olsan iyiydi, sana daha çok yakışıyordu

Toplam 2 beğeni

Adem çayır 1 yıl önce

Bu alemde teksin Cengiz baba

selçuk 1 yıl önce

cengiz abi eski halin daha iyiydi be abi

Toplam 14 beğeni