Okan Karacan'ı kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu...

Geçtiğimiz sene koronavirüse yakalanan ve günlerce hastaneye kaldıktan sonra sağlığına kavuşan Okan Karacan aldığı acı haberle yıkıldı. Karacan'ın kayınpederi Hasan Kadıoğlu vefat etti.

Oyuncu ve sunucu Okan Karacan, aldığı acı bir haberle yıkıldı. 2014 yılında Zeynep Kadıoğlu ile evlenen ve iki çocuğu bulunan Karacan'ın kayınpederi Hasan Kadıoğlu hayatını kaybetti.

okan karaca kayınbederi öldü

okan karaca kayınbederi öldü

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran 45 yaşındaki ünlü isim, gönderisinde "Babamız Hasan Kadıoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenaze namazı Bursa Beşevler Emir Buhari Camii'nde kılınacak ikindi namazı ile Hasköy Mezarlığı'nda defnedilecek." ifadelerine yer verdi.

Cengiz Kurtoğlu 45 kilo verdi! İğne ipliğe dönen Cengiz Kurtoğlu'nun son hali şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Cengiz Kurtoğlu 45 kilo verdi! İğne ipliğe dönen Cengiz Kurtoğlu'nun son hali şaşırttı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0