İrem Derici ilk defa mal varlığını açıkladı!

Sahne şovlarıyla gündeme gelen İrem Derici, önceki gün Bursa’da sahne aldı. İrem Derici, Bursa konserinde ilk kez mal varlığını açıkladı.

İrem Derici, dün akşam Bursa’da özel bir etkinlikte sahne aldı. ‘Yansın Geceler’ şarkısı ile sahnesine başlayan Derici, dinleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

irem derici mal varlığı

irem derici mal varlığı

MAL VARLIĞINI İLK KEZ AÇIKLADI!

İş insanlarının bir arada bulunduğu etkinlikte girişimcilik konusunda yetersiz olduğunu dile getiren popçu, “Girişimler, yatırımlar, onlardan hiç anlamıyorum.

Para işinden hiçbir şey anlamıyorum. 10 yıldır manyak gibi çalışıyorum, iki tane arabam var, bir evim bile yok. Vardı bir tane sattım onu albüm yaptım.

YouTube videolarında yaşarım artık. Hani böyle haberler oluyor ya ‘o ünlü popçu bakın şimdi ne halde?’ diye, Allah korusun da yani. açıklamalarında bulundu. 

irem derici

irem derici

Cannes Film Festivali'nde Gezi skandalı! Emin Alper'den gezici Çiğdem Mater şovu

İLİŞKİLİ HABER

Cannes Film Festivali'nde Gezi skandalı! Emin Alper'den gezici Çiğdem Mater şovu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Hah 1 yıl önce

Agzi bozuk, oturup kalkmasini bileyen tipler de sanatci diye geciniyor ya pes! Mal varligi tamamiyle yuzunde zaten baska seye gerek yok.

haydar 1 yıl önce

yalan dolan reklam pesinde kimin umurundasın aklı başında olan

tepki 1 yıl önce

bunlar deva mi calisir bir konsere dunyanin parasini alir bence paralar baska ulke niye kiraya giderler bir yillik kira zaten bir daire eder kesin adres baska ulke de malin yok deyip vergi vermemek kim dunyanin parasini versin ev zaten o kadar pahali degil normal ev alsan bile

Seher 1 yıl önce

Estetikten para kalmıyor tabi

Tek gözlü balik 1 yıl önce

Delikanli kiz kendisini sesini cok begeniyorum..

Yorumların Tümünü Okuyun