Samsak Döveci Elif Buse Doğan: Parayı önemseseydim bu işi yapmazdım!

Langıdı lan lan langıdı lan lan samsak döveci şarkı sözleriyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran müzisyen Elif Buse Doğan, Hasan Basri Budak'ın Youtube programına konuk oldu. Ünlü isim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Samsak Döveci şarkısıyla adından çokça söz ettiren Elif Buse Doğan önceki gün Hasan Basri Budak'ın Youtube programına konuk oldu. Grup Laçin'in virtüözü Serkan Çağrı ile aralarını açan Samsak Döveci şarkısı Doğan'ın seslendirmesiyle, son zamanların en çok dinlenenleri arasında yerini aldı. Bu şarkıyla büyük bir çıkış yakalayan Doğan, katıldığı Youtube programında samimi itiraflarda bulundu.

Elif Buse Doğan

Elif Buse Doğan

Samsak Döveci’nin bestecisi bakın kim çıktı! Torunu ilk kez konuştuİLİŞKİLİ HABERSamsak Döveci’nin bestecisi bakın kim çıktı! Torunu ilk kez konuştu

"MÜZİK İŞ GÖNÜL İŞİ"

Müziğin gönül işi olduğunu söyleyen şarkıcı Elif Buse Doğan katıldığı programda, "2 albümüm 15 single'ım var. Her defasında, beni farklı radyolar da çalsın diye, farklı işler yapmaya çalışıyorum. En son 'Yalan Dünya'yı deep mix olarak sundum. Müzik sektörü, pastası küçük bir sektör. Parayı önemseseydim, bu işi yapmazdım" şeklinde konuştu.

Ünlü müzisyen İlham Gencer'in son hali yürekleri yaktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü müzisyen İlham Gencer'in son hali yürekleri yaktı!
Burcu Esmersoy'dan tanıtım ücretine rekor zam!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy'dan tanıtım ücretine rekor zam!

BİR YORUM YAPIN 3

ali 1 yıl önce

parayı önemseseydim,mankenlik yapardım,zenginleri yolardım diyor

Dedeoğlu 1 yıl önce

Bizde inandık

Halil VURGUN 1 yıl önce

Parayı önemseseydin bu işi yapmazdın. bak bak bak. ne iş yapardın elif? yeme bizi şimdi.