Ünlü oyuncu Can Yaman El Turco dizisinden servet kazanacak!

Aras Bulut İynemli'nin bölüm başı aldığı ücret gündeme otururken, bir dijital platformda yer alacak "El Turco" projesi oyuncu Can Yamanla el sıkıştı. Ünlü oyuncu Yaman'ın bölüm başı aldığı ücret dudak uçuklattı.

2014'te kariyer hayatına hızlı bir giriş yapan Can Yaman; İnadına Aşk, Gönül İşleri, Hangimiz Sevmedik gibi dizilerde boy göstermeye başlayınca izleyiciler tarafından da sevilmeye başlanmıştı. Ardından Erkenci Kuş ile hafızalarda yer eden ismini verdiği röportajlarıyla da iyice kazıdı.

can yaman

can yaman

ULUSLARARASI YAYINLANACAK!

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, dijital bir platformla el sıkıştı. "El Turco" adlı bir dizi için anlaşan ünlü oyuncunun bölüm başına alacağı ücret ile dizi boyunca bir servet sahibi olacağı öğrenildi. Uluslararası bir platformda yayınlanacak dizinin bölüm başı olarak 1.5 Milyon TL'ye anlaşıldığı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. 

can yaman

can yaman

OSMANLI AKINCISI OLARAK GELİYOR!

Yarı kurmaca ve yarı gerçek olduğu anlaşılan dizi projesinde Can Yaman, Osmanlı akıncısı "El Turco"yu oynayacağı açıklandı. Dizi II. Viyana kuşatması sonrası İtalya'nın Moena köyüne yerleşmesinin ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini anlattığı açıklanan bilgiler doğrultusunda sunuldu.

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı'dan duygulandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı'dan duygulandıran paylaşım!
Ünlü oyuncu Alina Boz'dan evlilik açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Alina Boz'dan evlilik açıklaması!

BİR YORUM YAPIN 0