Ünlü oyuncu Alina Boz'dan evlilik açıklaması!

Ünlü oyuncu Aline Boz, oyunculuktaki performansı ve başarısıyla adından söz ettirirken geçtiğimiz günlerde Şişli'de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu samimi tavrı ile dikkat çekerken, evlilik hakkında yaptığı açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Alina Boz, İstanbul Şişli bölgesinde kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu muhabirlerin yönelttiği sorulara içtenlikle cevap verirken, muhabirlere "Uzun zamandır denk gelemiyorduk. Sevindim sizleri gördüğüme..." ifadesini kullandı.

alina boz

alina boz

"EĞİTİM HAYATIMA ÖNEM VERDİM"

Basın mensuplarıyla ayaküstü muhabbet eden oyuncu Boz, bu zamanlarda neler yaptığına ilişkin sorulan soruya "Eğitim hayatıma önem verdim. İyi geldi dinlemek... 13 yaşımdan beri ilk defa bu kadar uzun dinlendim." açıklamasında bulundu. 

alina boz

alina boz

EYLÜLDE FİLMİ YAYINLANACAK

Sinema projesinden de bahseden Boz "Dönem filmimizi çektik. Pandemiden dolayı biraz sarktı ama eylül ayı gibi yayınlanır büyük ihtimalle." ifadesiyle sevenlerine müjdeli haberi verdi.

alina boz

alina boz

"SENARYOYA VE EKİBE DİKKAT EDİYORUM"

Bir dizi projesinin olup olmadığına ilişkin sorulan soruya tebessümle yanıt veren Boz "Şu anda anlaştığımız bir yer yok. Umut ediyoruz ki yakın zamanda görüşmelerim olacaktır. Ters köşe istediğim bir rol var tabi ama ben daha çok çalışacaklarıma özen gösteriyorum. Senaryoya ve ekibe dikkat ediyorum." cevabını verdi.

alina boz

alina boz

"KARİYERİME BAKIYORUM"

Tatilde yapmayı sevdiği şeylerden birinin denize girmek olduğunu ifade eden güzel oyuncu geçen yaz tatilinde de Sezen Aksu ile tatil yaptığını ve çok rahat bir şekilde kafasını dinlendirdiği belirtti. Bu sebeple tekrar Bodrum'a tatile gidebileceğini açıklayan Boz, evlilik hakkında gelen sorularda tereddütle birlikte yanıt verdi. Ünlü oyuncuya "Evlilik düşünüyor musunuz?" diye sorulunca Boz "Zaten olursa da haberiniz olur ama benim için şu an kariyer ön planda. Kariyerime bakıyorum." açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu Can Yaman El Turco dizisinden servet kazanacak!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Can Yaman El Turco dizisinden servet kazanacak!
Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira vergi kaçırıyormuş! Hakim karşısına çıkacak

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira vergi kaçırıyormuş! Hakim karşısına çıkacak

BİR YORUM YAPIN 0