5 profesör gezen Demet Akalın hastalığını ilk kez açıkladı! Meğer eşofman giymesinin nedeni...

Geçtiğimiz günlerde sahneye pijama benzeri bir kıyafetle çıkan şarkıcı Demet Akalın, hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Kıyafet polemiğine son noktayı koyan Akalın, uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve bundan dolayı rahat kıyafetler giydiğini açıkladı.

Son olarak Trabzonspor'un Şampiyonluk kutlamalarındaki sahne performansıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı Demet Akalın, sahnede tercih ettiği kıyafetlerle de adından söz ettiriyor. Özellikle birkaç gün önce konserinde giydiği lüks bir markaya ait t-shirt ve eşofman altıyla hayranlarını şaşırtan Demet Akalın, sosyal medyada gündem oldu. Akalın'ın bu halini gören pek çok kişi "Pijamayla konser vermeye gelmiş" şeklinde yorumlarda bulundu. 

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Akalın, kıyafet polemiğine son noktayı koydu. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kilo aldığını ve bundan dolayı kapalı kıyafetler tercih ettiğini söyleyen 50 yaşındaki şarkıcı "Tansiyonum düştü, diyetteyim, başım dönüyor. 1.5 aydır migren tedavisi görüyorum. Onun için çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım. 100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. 5 profesör gezdim!" diyerek isyan etti. 

Demet Akalın kıyafet konusunda son noktayı koydu

Demet Akalın kıyafet konusunda son noktayı koydu

Kortizonlu ilaçların ardından oksijen tedavisine başladığını ifade eden ünlü şarkıcı "Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah kimsenin başına böyle bir ağrı vermesin!" şeklinde sözlerini tamamladı.

Demet Akalından hastalık açıklaması

Demet Akalından hastalık açıklaması

"Saçını yolarım Safiye abla" diyen İrem Derici'ye Safiye Soyman'dan sert yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

"Saçını yolarım Safiye abla" diyen İrem Derici'ye Safiye Soyman'dan sert yanıt!
Burcu Kıratlı Bihter Ziyagil taklidiyle Afara'ya damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Kıratlı Bihter Ziyagil taklidiyle Afara'ya damga vurdu!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Öğretmen 1 yıl önce

Migrenime çözüm kafa hacamatı oldu, apranaxtan kurtuldum Demet kardeş, kortizon gerek yok, senede bir iki kez kafa hacamatı olun derim, kliniklerde yapılıyor artık.

Toplam 1 beğeni

Bülent Deniz 1 yıl önce

Bu konuda ehil birine, iki kulak arkasına hacamat ve sülük yaptır. 4 seans tekrarla. Allah'ın izniyle şifa bulursun.

Toplam 1 beğeni