Türkücü Alişan yeğenini yine yalnız bırakmadı! Duygulandıran paylaşım

Koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden türkücü Alişan, saosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçen yıl temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, evlatları ve yeğenleri için koşturmaya devam ediyor. 45 yaşındaki Alişan, aynı zamanda menajeri de olan kardeşinin ölümünden sonra yeğenleri Ceylan ve Eyşan'ın üzerine titriyor. 

Selçuk Tektaş'ın küçük kızı Ceylan, okulların kapanmasına sayılı günler kala sunum yaptı. Bu anlarında yeğenini yalnız bırakmayan Alişan pozlarının altına şu notu ekledi...

"Sevinçliyim, gururluyum, hüzünlüyüm bugün... Ceylan’ım o kadar güzel sunumlar yaptı ki, hepimizin göğsünü kabarttı. İnşallah daha nice başarılarını, güzel günlerini görürüz Ceylan’ım."

Oyuncu Neslihan Atagül'den çifte müjde! Hem dizi hem filmde oynayacak...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Neslihan Atagül'den çifte müjde! Hem dizi hem filmde oynayacak...
Usta oyuncu Türkan Şoray'la açılış yaptılar! Festivalde büyük çoşku

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Türkan Şoray'la açılış yaptılar! Festivalde büyük çoşku

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0