Alişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş paylaşımı!

Önceki gün yeğeni Ceylan'ın okulundaki sunumlarını katılan Alişan, sosyal medyayı salladı. Merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın emaneti yengesi Merve Tektaş ile beraber yeğeni Ceylan'ın en mutlu gününü paylaştı. Merve Tektaş aylar sonra yeniden görüntülendi.

Geçtiğimiz senenin yaz aylarında koronavirüse yakalanan ve uzun süreli bir tedavi sonrası tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Selçuk Tektaş, Tektaş ailesinde halen bir yara olarak kanıyor. Alişan'ın biricik kardeşi olan Selçuk Tektaş arından acılı bir eş iki de kız çocuğu bıraktı.

Türkücü Alişan yeğenini yine yalnız bırakmadı! Duygulandıran paylaşımİLİŞKİLİ HABERTürkücü Alişan yeğenini yine yalnız bırakmadı! Duygulandıran paylaşım

tektaş ailesi

tektaş ailesi

Alişan, kardeşinin emanetlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını vurguladı. Her an yeğenleriyle olan Alişan, geçtiğimiz gün küçük olan yeğeni Ceylan'ın okul etkinliklerine katıldı. Yengesini bir an yalnız bırakmayan Alişan, o anları sosyal medyada "Sevinçliyim, gururluyum, hüzünlüyüm bugün.. Ceylan’ım o kadar güzel sunumlar yaptı ki, hepimizin göğsünü kabarttı. İnşallah daha nice başarılarını, güzel günlerini görürüz Ceylan’ım.." sözleriyle paylaştı.

alişan paylaşımı

alişan paylaşımı

Dikkat çeken detay ise Merve Tektaş oldu. Eşinden sonra gündemden uzak kalan ve sosyal medyayı kullanmayan Tektaş'ın çocuklarıyla mutluluk pozu vermesi yüreklere dokundu. 

ALİŞAN YEĞENİNİ YALNIZ BIRAKMADI!

Yeğeninin başarısını paylaştı.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0