Acun Ilıcalı'nın torunu ilgi odağı oldu! Tıpkı dedesi Acun Ilıcalı'nın kopyası

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasının doğum gününü kutladı. Minik kızı Begüm ve eşi Efe Ceyhun ile verdiği pozda dedesi Acun Ilıcalı'ya çok benzetildi.

TV8'in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı 54 yaşına girdi. Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı babasının doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. 2020'de kızı Begüm'ü kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tadan Banu Ilıcalı, eşi Efe Ceyhun, babası Acun Ilıcalı ve kızı Begüm ile verdiği bir pozu "İyi ki varsın baba, iyi ki varsın dede" notuyla sosyal medya hesabında paylaştı.

acun ılıcalı kızı ve torunu

acun ılıcalı kızı ve torunu

Acun Ilıcalı'nın torunu Begüm sevimli halleri sosyal medyada çok beğenildi. Yorum ve beğeni yağmuruna tutulan gönderide Banu Ilıcalı'nın kızı Acun Ilıcalı'ya benzetildi. Birçok sosyal medya kullanıcısı "tıpkı dedesinin kopyası" "Torunu çok tatlı", "Dedeye benziyor maşallah", "Şu torunun güzelliğine bak, maşallah", "Maşallah, torun size benziyor" yorumlarında bulundu.

acun ılıcalının doğum günü

acun ılıcalının doğum günü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VİDEOLAR;

İLHAN İREM'E NE OLDU?

Birkan Sokullu'dan müjdeli haber! Düğün tarihi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Birkan Sokullu'dan müjdeli haber! Düğün tarihi belli oldu
Görme engelli Bager'in kusursuz kulağına Erdoğan'dan piyano sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Görme engelli Bager'in kusursuz kulağına Erdoğan'dan piyano sürprizi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ottoman69 1 yıl önce

damat çok şanslı vesselam :)