Birkan Sokullu'dan müjdeli haber! Düğün tarihi belli oldu

Masumlar Apartmanı dizisinin Han karakteri olarak görmeye alıştığımız başarılı oyuncu Birkan Sokullu nişanlısı Eda Gürkaynak ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı'nın final yapmasına az zamana kala oyuncu Birkan Sokullu özel hayatı için kolları sıvadı. Dizide oynadığı Han karakteriyle sevenlerini televizyona kitlerken, bir çok insanın sempatisini kazanan 36 yaşındaki başarılı oyuncu Birkan Sokullu, nişanlısı Eda Gürkaynak ile nikah masasına oturmak için geri sayıma başladı.

birkan sokullu

birkan sokullu

"BÜYÜK BİR OGANİZASYON HAZIRLIYOR"

Yıllar önce Yunanistan'da tanışan Eda Gürkaynak ve Birkan Sokullu, İstanbul'da karşılaşmaları üzerine kısa bir süre sonra nişanlanmıştı. Paris'te evlilik kararı alan Sokullu, 28 yaşındaki Eda Gürkaynak'a edeceği evlilik teklifi için Temmuz ayını seçtiğini ve büyük bir organizasyon hazırlığı içerisinde olduğunu bildirdi.

birkan sokullu ve eda gürkaynak

birkan sokullu ve eda gürkaynak

"ALAÇATI YIKILACAK"

Birkan Sokullu "Öyle bir evlilik teklifi olacak ki, Alaçatı yıkılacak" şeklinde açıkladığı evlilik teklifine yönelik hazırları için ayrıca düğün için de planlamalar yaptığı öğrenildi. Önümüzdeki yaza düğün yapılacağını bildiren Sokullu, Ege'de kumlar üzerinde bir sahil düğünü yapmak istediği öğrenildi. Çiftin mekan arayışı ve önerilerine açık olduğu bildirildi.

Acun Ilıcalı'nın torunu ilgi odağı oldu! Tıpkı dedesi Acun Ilıcalı'nın kopyası

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın torunu ilgi odağı oldu! Tıpkı dedesi Acun Ilıcalı'nın kopyası

BİR YORUM YAPIN 0