Hakan Ural'dan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne övgü dolu sözler!

Ünlü sunucu ve oyuncu Hakan Ural, Atatürk Havalimanı'nda 29 Mayıs İstanbul'un Fethi kapsamında düzenlenen Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki ilk fidan dikimi etkinliğine katılmıştı. Programa dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü isim, "Meydan hıncahınç doluydu" dedi.

İstanbul'un Fethinin 569. yılı kutlamaları kapsamında Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen programa yüzbinlerce kişi akın etti. Davetliler arasında bulunan ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, sosyal medya hesabından tüm takipçileriyle fetih coşkusunu paylaştı. Öte yandan önümüzdeki yıllarda hizmete sunulacak olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidan dikimi töreni gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Hakan Ural, sunuculuğunu yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında törenle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"İNANILMAZ BİR İLGİ VARDI"

560 bin kişinin katıldığı etkinlikte yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Ural, "Meydan hıncahınç doluydu. İnanılmaz fedakârca bir ilgi alaka vardı. Çok harika unutulmayacak bir gündü. Allah sizin sevginizin eksikliğini vermesin. Bizzat bana bunu yaşattınız. En büyük duam insanların beni ailesinden biri olarak görüp sevmelerini hissetmekti. Fazlasını bana yaşattılar. Allah bin kere razı olsun, samimiyetimizin ve niyetimizin de fazlasıyla farkındalar" ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunuculuğunu üstlendiği program hakkında da devlet erkanlarının iltifatını şu sözlerle aktardı:

"Devlet erkanımızın tamamı programımızla ilgili çok iltifat ettiler, farkındalıklarla ilgili. Allah razı olsun, emek veriyoruz biz de ekip olarak"

 

Hakan Ural Atatürk Havalimanı Millet Bahçesindeydi

Hakan Ural Atatürk Havalimanı Millet Bahçesindeydi

NE OLMUŞTU?

Atatürk Havalimanı önümüzdeki yıllarda vatandaşa Millet Bahçesi olarak hizmete sunulacak. Bu kapsamda, önceki gün Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen İstanbul'un Fethi kutlamaları sırasında ilk fidan dikildi.

Hakan Ural ve Süleyman Soylu

Hakan Ural ve Süleyman Soylu

Ural da bu coşkuya şahitlik ederek Instagram hesabından kutlamaya dair birkaç kare paylaştı. Ural fotoğraflarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yi etiketleyerek takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural

Öte yandan Ural, Dışişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de paylaşım yaparken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması esnasında ekrandaki görüntüsüne bakarak "Reis ve garip" ifadesini kullandı.

Hakan Ural: Reis ve garip!

Hakan Ural: Reis ve garip!

BU DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Dertlere derman olan Gamze Özçelik'ten anlamlı proje!

AKM’nin üst katında restoran açılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

AKM’nin üst katında restoran açılıyor!

BİR YORUM YAPIN 2

Kemal Yavuz 1 yıl önce

Bu şahsı oldum olası sevmem, vatan görevini yapmayan böyle kişilerin bu ülke de yeri olmamalı.

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Adamın dibisin Hakan Ural.