AKM’nin üst katında restoran açılıyor!

İstanbul'un kültür-sanat hayatına büyük değer katan yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'ye bir de restoran ekleniyor.

İlk defa 1969 yılında dünyanın dördüncü büyük sanat merkezi olarak hizmete giren bina, Türkiye’de Cumhuriyet döneminin simge yapılarından biri. Atatürk Kültür Merkezi (AKM), 2008’den 2018'e kadar kapalı kaldı ve Şubat 2018'de yenisinin yapımı için yıkıldı. Yeni yapılan bina ise 29 Ekim 2021 tarihinde açıldı.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM),

Atatürk Kültür Merkezi (AKM),

Atatürk Kültür Merkezi nerede, yapımı tamamlandı mı? Yeni Atatürk Kültür Merkezi özellikleriİLİŞKİLİ HABERAtatürk Kültür Merkezi nerede, yapımı tamamlandı mı? Yeni Atatürk Kültür Merkezi özellikleri

Her dönem İstanbul'un kültür-sanat hayatına büyük değer katan AKM, yakında şehrin yeme-içme kültürüne de ev sahipliği yapacak! Bülent Cankurt Sabah’taki köşesinde AKM'nin en üst katında, İstanbul mutfağının aynası olacağı bir restoran açılacağını yazdı.

Restoran aralık ayında faaliyeti geçeceğini de belirten Cankurt, “Restoran, sektörün önemli isimi ve aynı zamanda TURYİD (Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği) Başkanı olan Kaya Demirer ile birçok ünlü restoranı bünyesinde bulunduran büyük bir grubun iş birliğiyle açılacakmış. Konsepti ise İstanbul olacakmış” şeklinde detayları da paylaştı.

Hakan Ural'dan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'dan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne övgü dolu sözler!
Bahçelievler'de lavabo açıcı bomba gibi patladı soluğu hastanede aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Bahçelievler'de lavabo açıcı bomba gibi patladı soluğu hastanede aldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0