Nusret Gökçe takipçilerini 22 yıl öncesine götürdü! Eski haline görenler inanamadı

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerin başında 'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe yer alıyor. Her paylaşımı ola olan Nusret bu defa takipçilerini tam 22 yıl öncesine götürdü.

Dünyanın birçok yerinde restoranı bulunan ve saltbae hareketiyle de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nusret yıllar önce çekilmiş olduğu bir fotoğrafını yayınladı. ABD, Dubai ve Yunanistan'da da restoranları bulunan Nusret, yaptığı son paylaşımıyla kasap çıraklığından geldiği günleri unutmadığını bir kez gösterdi.

nusret

nusret

45,8 milyon takipçisi bulunan ünlü işletmeci yaptığı son paylaşımla çıraklık günlerini unutmadığını gösterdi.

"22 YIL ÖNCE"

Nusret, paylaşımına, "22 years ago" notunu düştü. Ünü ülke sınırlarını aşan Nusret'in fotoğrafı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

nusret çocukluk fotoğrafı

nusret çocukluk fotoğrafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VİDEOLAR;

KARADENİZLİ BALIKÇININ VATOZLARLA KONUŞMASI

Fettah Can pişmanlığı: Keşke ben yazsaydım

İLİŞKİLİ HABER

Fettah Can pişmanlığı: Keşke ben yazsaydım
Usta sanatçı Hakan Altun'un babası eski futbolcu çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Hakan Altun'un babası eski futbolcu çıktı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0