Usta sanatçı Hakan Altun'un babası eski futbolcu çıktı!

Yakın zaman içerisinde sağlık problemleri yaşayan usta sanatçı Hakan Altun'un vefat eden babasının ünlü olduğunu da biliyor muydunuz? Hakan Altun'un babası eski futbolcu çıktı!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şimdilerde Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programı ile ekranlara geri dönen ve dillerden düşmeyen Hakan Altun  gönülleri fethetmeyi başarıyor.

Bir döneme damga vuran 'Hani Bekleyecektin, Telefonun Başında' gibi şarkılarıyla tüm müzik piyasasını alt üst eden Hakan Altun bu kez babası ile gündeme geldi. Hakan Altun'un babası da kendisi kadar ünlü bir isim çıktı...

hakan altun

hakan altun

50 yaşındaki başarılı şarkıcının özel hayatı da oldukça merak ediliyor.  Hakan Altun'un babası hakkında ortaya çıkan gerçek ise herkesi şaşırttı. 4 yıl önce hayatını kaybeden Hakan Altun'un babası Hasan Altun'da, oğlu gibi ünlü bir isim çıktı. 

İŞTE HAKAN ALTUN'UN BABASI;

HAKAN ALTUNUN BABASI

HAKAN ALTUNUN BABASI

hakan altunun babası

hakan altunun babası

Nusret Gökçe takipçilerini 22 yıl öncesine götürdü! Eski haline görenler inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe takipçilerini 22 yıl öncesine götürdü! Eski haline görenler inanamadı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0