Ünlü stilist Kemal Doğulu'dan şaşırtan itiraf!

Ünlü stilist Kemal Doğulu, Bodrum'da bir mekanda DJ olarak da çalışmakta olduğu belirtti. Burada gelen her kadına rüküş olsalar dahi şık demek zorunda kaldığını açıkladı.

Ünlü stilist Kemal Doğulu, "İşte Benim Stilim" yarışmasında jüri koltuğuna oturarak yüzüne herkesin hafızasına kazmayı başarmıştı. Muğla Bodrum'da DJ'lik yapan Doğulu, çarpıcı açıklamalarıyla gündeme oturdu. Modacı olmasının ağır bastığını söyleyen Doğulu ayrıca müziği de çok sevdiğini belirtti.

kemal doğulu

kemal doğulu

"YİNE KENDİMİ MODA DA BULUYORUM"

Kadınların özenerek hazırlanıp geldiği mekanda kendisine gelip kıyafeti hakkında ve tarzı hakkında yorum yapmasını isteyen herkese rüküşte olsa şık dediğini itiraf etti. Doğulu "Yıllardır burada program yapıyorum. Müzikte moda da benim çocuklarım gibi hiçbirini ayıramam. Moda kanımda var, kanında olandan vazgeçemiyor insan. Bir şekilde kendimi yine modanın içinde de buluyorum" ifadelerini kullandı.

kadir doğulu ve kemal doğulu

kadir doğulu ve kemal doğulu

"HERKESE ŞIKSINIZ DİYORUM"

Sözlerine devam eden Doğulu "Sahne aldığım mekanlarda bana kendilerini şık işareti olan hareketi almak için süslenip püslenip geliyorlar. Çoğunlukla özel hayatıma iş getirmeyip sıyrılmaya çalışıyorum. Bir şekilde yorum yapmak zorunda kalıyorum. Hepsine şıksınız diyorum" ifadesiyle gündeme bomba gibi düştü.

Hepsi Grubu ile tanınan Cemre Kemer'den yıllar sonra gelen itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Hepsi Grubu ile tanınan Cemre Kemer'den yıllar sonra gelen itiraf!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0