Hepsi Grubu ile tanınan Cemre Kemer'den yıllar sonra gelen itiraf!

Ünlü şarkıcı, model Cemre Kemer, bir programa konuk oldu. Katıldığı programda Hepsi grubu ile alakalı şaşırtan itiraflarda bulunurken, gruba dahil olma sürecinden bahsetti. Ünlü isim, grubun diğer üyeleri olan en yakın arkadaşlarından kopmamak için dahil olduğunu dile getirdi.

Cemre Kemer, 2005 ve 2012 yılları arasında bir dönem damga vuran ve tüm gençlere kendilerini sevdirmeyi başaran Hepsi pop şarkı gurubunun bir üyesiydi. Annesinin menajerliğini yürüttüğü grupta Cemre'ye eşlik eden isimler ayrıca kendi çocukluk ve yakın arkadaşları olan Eren Bakıcı, Gülçin Ergül, Yasemin Yürük bulunmaktaydı.

 

hepsi grubu

hepsi grubu

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala akıllarda kalan yüzleri ve şarkıları ile gündeme gelirken Cemre Kemer, katıldığı bir YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

cemre kemer

cemre kemer

"ONLARDAN UZAK KALMAMAK İÇİN DAHİL OLDUM"

Henüz lisedeyken arkadaşlarının bir pop grubu kurup şarkı söyleme hayalleri varken, kendini böyle bir hayali olmadığı belirten Kemer, onlardan ayrı ve uzak kalmamak için işin içine dahil olduğunu belirtti. Kemer "Hayalim balerin olmaktı... Hiç şarkı söyleyeceğim ve şarkıcı olacağım gibi bir hayalim olmamıştı. Kızların hepsi oraya (grup kurma hayaline/çalışmalarına) sapınca, ben ne yapacağım tek başıma deyip ben de hemen onların yanına yanaştım." açıklamasında bulundu.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Türkücü Alişan yeğenini yine yalnız bırakmadı! Duygulandıran paylaşım...

Ünlü stilist Kemal Doğulu'dan şaşırtan itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü stilist Kemal Doğulu'dan şaşırtan itiraf!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0