Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali'nin saati dudak uçuklattı!

Gönül Dağı dizisiyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Gülsim Ali, diziden ayrılmasıyla beraber talihsiz bir olay yaşayıp ayağını zedelemişti. Son olarak pozunda pahalı saati dikkat çeken Ali'nin saatinin aynısının Demet Özdemir'de olduğu ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Berk Atan ile oynadığı Gönül Dağı dizisi final yapınca diziden ayrıldığı ortaya çıkan Gülsim Ali pozlarıyla öne çıkıyor. Gönül Dağı dizisinin Dilek'i Gülsim Ali, on fotoğrafındaki kol saati detayı ile dikkat çekti. Saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Gülsim Ali'nin kolundaki dikkat çekici saatin fiyatı tam olarak 225 bin TL. Sabah'ta yer alan habere göre; aynı saati haftalar önce Demet Özdemir'in de aldığı biliniyordu.

Dünyaca ünlü bir markaya ait olduğu bilinen kol saati sosyal medyanın diline düştü. Kimi saati çok beğenirken kimi ise verilen paraya değmediğini söyledi.

Gönül Dağı dizisinin Dilek'i Gülsim Ali'nin pozuna ise beğeni yağdı.

RESMEN NAZARA GELDİ!

Başrolünde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisi, sezon finaliyle ekranlara veda etti. 2 sezondur reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinden ölerek ayrılan ve herkesi ağlatan Dilek'i Gülsim Ali nazara geldi. 

GÖNÜL DAĞI DİLEK'İN ÖLÜM ANI;

27 yaşındaki oyuncu Gülsim Ali dizi bitişi sakatlık yaşadı.

gülsim ali

gülsim ali

Ayağına buz koyduğu anı sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, "Bütün sezon hiçbir sakatlık yaşama, sen gel dağda son set gününde iki defa, sol ayağını aynı yerinden burk" diye yazdı.

Toplu taşıma kullanan ünlüler!

İLİŞKİLİ HABER

Toplu taşıma kullanan ünlüler!
Amber Heard ile arasındaki dava yüzünden yıpranan Johnny Depp Türkiye'ye geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Amber Heard ile arasındaki dava yüzünden yıpranan Johnny Depp Türkiye'ye geliyor!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

somali 1 yıl önce

O saati gönül dağına bağışlayaydında o çocuklar o kadar ağlamayaydı.